Szilveszter Szenegálban, üdülés az Atlanti-óceán partján

Infók és árak

Minimumlétszám: 10 fő Maximumlétszám: 30 fő
Időtartam: utazással együtt 12 nap/ 10 éj

Részvételi díj       Helyszínen fizetendő         Összesen fizetendő        Repülőjegy és illetékek         
1200 EUR                      690 EUR                                            1890 EUR                                     


295.000 forint/ fő  (A repülőtéri illetékek változása a díjat kis mértékben befolyásolhatja.)

Egyágyas felár: 240 EUR/ fő 
Teljes ár: 1890 EUR + 295.000 ft/ fő kétágyas elhelyezésnél (A repülőtéri illetékek változása a díjat kis mértékben befolyásolhatja.)

Javasolt költőpénz: kb. 150-200 EUR/fő. Ajándékvásárlás, étel-és italfogyasztás, borravalók.

A teljes ár tartalmazza: repülőtéri transzfereket Szenegálban; utazást jó állapotban lévő légkondicionált autóbusszal a megadott útvonalon; 10 éjszaka szállást kétágyas elhelyezéssel a megadott biztonságos és kényelmes szállodákban; félpanziós ellátást (reggeli és vacsora, illetve  a Gorée szigetén egy plusz ebédet; a szükséges belépőket; városnézéseket és kirándulásokat a leírás szerint, helyi idegenvezetővel; magyar nyelvű csoportkísérést.

A teljes ár nem tartalmazza: italt a főétkezésekhez, az útleírásban nem részletezett programokat, a helyi borravalókat, személyes kiadásokat, valamint az utas-, poggyász-, és balesetbiztosítást és sztornóbiztosítást.

A biztosításokat kösse meg irodánkban!

Kedvezmények
•    4 vagy több fő együttes jelentkezése esetén a részvételi díjból 40 EUR/fő kedvezmény
•    18 év alattiak számára 50 EUR/fő kedvezmény
•    törzsutasaink kedvezménye 50 EUR/ fő.
A kedvezmények össze nem vonhatók

Tájékoztatás mozgásában korlátozott személyek részére 
Az utazás mozgásában korlátozott személy számára nem alkalmas.

Jelentkezés és Fizetés: Az Időpontok és foglalás menüben való jelentkezés vagy az e-mailben () történt jelentkezés megerősítését követően munkatársunk elküldi Önnek az utazáshoz szükséges dokumentációkat (Utazási Szerződés, ÁSZF, program). Az előleg, azaz a részvételi díj 40 %-a a szerződéskötést követő 72 órán belül fizetendő. A hátralék befizetése (a fennmaradó összeg 60%-a) az indulás előtt egy hónappal lesz aktuális. A repülőjegyet két hónappal az indulás előtt vesszük meg. 

Biztosítás: A Colonnade Biztosító által forgalmazott utas-, poggyász- és balesetbiztosítást, vagy útlemondással egybekötött BBP biztosítást az alábbi árakon kínáljuk kedves utasainknak. A megadott árak 70 év alatti utasokra érvényesek, az adott biztosítási díjat mindig az utasok születési dátumának ismeretében lehetséges kiajánlani. Együtt utazó családoknak és 18 év alatti utasaink részére kedvezményes biztosítás köthető.

Biztosítás fajták:
Premium: 16020 Ft/ fő
Privileg: 22500 Ft/ fő

Útlemondással egybekötött biztosítás, Premium módozattal, 750.000 Ft/ fős (a Magyarországon befizetésre kerülő részvételi díjra, és repülőjegyre teljes mértékben kiterjed, 100%-ban téríti ezeket a biztosító):  48020 Ft/ fő

Szobák felszereltsége:
Utazásunk során minden szobában található: légkondicionáló, szúnyogháló, fürdőszoba általában zuhannyal (törölköző, WC papír, tusfürdő-sampon).
NEM található meg minden szobában: hűtőszekrény, hajszárító, strandtörölköző, vasaló, vízforraló, széf.

Közlekedés: Utazásunk teljes időtartama alatt jó állapotú, klimatizált autóbusz áll rendelkezésünkre, tapasztalt és megbízható sofőrrel, aki már többször végig járta velünk útvonalunkat.  A szenegáli közlekedési szabályok értelmében büntetik, ha a poggyászok az utastérben utaznak, ezért a legtöbb csomagot az autóbusz tetejére jól lerögzítve, nagyobb autóbuszok esetén belső csomagtartóval, vagy utánfutóval szállítjuk. Így a nagyobb kézipoggyászok sem utazhatnak az utastérben. Kényelmük érdekében kérjük Önöket egy kisebb méretű hátitáska használatára szenegáli utazásunk során.

Ellátás: Félpanziós ellátás a teljes utazás alatt, mely reggelit és vacsorát/ebédet jelent. A reggeli a Hotel Royam szállodában bőséges, nagy választékos büféreggeli és vacsora. A többi szálláshelyen általában kontinentális reggeli (péksütemény, kenyér/bagett, vaj, dzsem, kávé/tea). Az étterem területén fogyaszthatunk, viszont az étteremből nem szabad ételeket kivinni. Az ételválaszték széles skálán mozoghat, egy gazdag kínálatú büféasztalon többféle előétel, leves, főétel, desszert stb. található. A főétkezések (vacsora, ill, ebéd) az italfogyasztást nem tartalmazza. Az italokat a felszolgálóktól kell kérni, és azokat fogyasztás szerint számlázza a szálloda.

Figyelem! Szenegálban kötelező oltás nincs, viszont malária megelőzésére a Malarone gyógyszer szedése lehetséges, amit az utazás előtt 1 nappal kell megkezdeni, és utazás után még 7 napig kell szedni, naponta egyszer. A szükséges 2 doboz Malarone tabletta ára kb. 20.000 Ft. Fontos hozzátenni, hogy e megbetegedés a rendezett, tisztántartott szállodai környezetben, bejáratott turisztikai részeken nagyon ritka. Tovább csökkenti a szúnyogok számát, hogy a száraz évszak közepén (az esős időszak július -  augusztusban van Szenegálban) utazunk, így kevés szokott lenni a szúnyog december végén. Utasaink számára több éves szervezői tapasztalatunk szerint be szokott válni a szúnyogok esetleges kirajzási időszaka előtt - szürkület, vacsora előtt- ha zoknit, zártabb cipőt és hosszú nadrágot veszünk fel, és kezünk ügyében van a szúnyogspray. Éjjel szúnyogháló alatt alszunk. Utasaink 80%-a nem szokta bevenni a Malarone készítményt.

A csoportkísérőről: 

Szilasi Ildikó  Hermina Afrika-szakértő, antropológus, az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítója. 2002 óta foglalkozik Afrikával, 2012 óta jár rendszeresen Szenegálba. Összesen kb. másfél évet töltött el az országban, fél családja is odaköti. Magyarország Tiszteletbeli Külgazdasági Tanácsosaként igyekszik a turizmus, a humanitárius tevékenység, a kultúra és a gazdaság mezsgyéjén is élénkíteni a két ország közötti kapcsolatot. Kedvenc helyei , témái Szenegálban: szellemi kulturális hagyományőrzés, St. Louis koloniális építészete, Lompoul sivatag.

Jelentkezés folyamatosan lehetséges az alábbi elérhetőségeken:

+36205410757 (Szilasi Ildikó)

Utazásszervező
Afrikacentrum Kft. - Utazz Afrikába Utazási Iroda

OLVASSA EL HASZNOS UTAZÁSI TANÁCSOK SZENEGÁLBA UTAZÓKNAK ÖSSZEÁLLÍTÁSUNKAT ITT!

Figyelem! Szubszaharai Afrikában a leggondosabb tervezés és körültekintő utazásszervezés ellenére sem lehet kifogástalanul utazást szervezni. A helyi turisztikai szolgáltatói szint, az eltérő időmenedzsment, iskolázottsági színvonal, úthálózat és kultúra ezt nem teszi lehetővé. Minden afrikai túra rugalmasságot, és flexibilitást kíván utasainktól. Ez a pandémia kezdete óta fokozottan így van. Szálláshelyeinken -nagyon ritkán- előfordulhat a víz-és áramszolgáltatás kimaradása, a meleg vízszolgáltatás szüneteltetése rövidebb ideig (fél óra). Az utazásszervező fenntartja a jogot, hogy a programok sorrendjét megváltoztassa, és kis mértékben eltérjen az út maximális élvezhetősége érdekében a programban leírtaktól.

Ország

Szenegál

Következő időpont

2023. december 26. -

2024. január 06.

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 26.
Időtartam

12 nap/ 10 éj

Létszám

10-30 fő

Rólunk mondták

Annyi élményt kaptunk, hogy olyan érzés, mintha egy hónapja úton lennénk, nem csak tíz napja! - P. Miklós

Az idegenvezetők profik, informatívak, segítőkészek! Mindenben kimagasló volt az út, pláne a Ballet Camara Társulat! - Név nélkül, 2018 április

Napsütés, mosoly, tánc és zene, zsiráfok és majmok, óceán kék-zöld színe. A sok-sok élmény szép emlékké érik. - Molnár Család

Egy megvalósult álom, aminek minden percét élveztem. Garantáltan nem utoljára jártam Afrikában! - T. Andrea

Nagyon élveztük azt a sok érdekességet amit megismertünk. Köszönjük a sok-sok érdekes, magas színvonalú tájékoztatást a kultúráról, a szokásokról. - Bátory Család

Flejthetetlen utazásban volt részünk! Afrika egy új arccal mutatkozott be számunkra, ami közelebb hozott minket az afirkai kultúrához, és az afrikai emberekhez! - István és Ildikó

Örülünk, hogy itt lehettünk. Nagyon érdekes és tanulságos út volt, szívesen elmegyünk más utatokra is! - Péter és Zsuzsa

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Utazási Irodánk a Magyar Utazásszervezők Országos Szövetségének és az Afrikai Utazási és Turisztikai Szövetségnek is tagja
Bezár