Szilveszter, szafari, üdülés Kenyában

Infók és árak

 Részvételi díj                 Helyszínen fizetendő                 Összesen                Repülőjegy               
 2180 USD/fő 600 USD/fő 2780 USD/fő

290.000 Ft / fő összes illetékkel

(Figyelem, a repülőjegy alapára fix, de az árfolyamváltozás, adók és illetékek, kerozin árának emelkedése miatt a repjegy végső ára kis mértékben eltérhet a weboldalon feltüntetett ártól!)

Egyágyas felár: 400 USD

További kedvezmények:

 • 50 USD/fő törzsutas kedvezmény a részvételi díjból
 • 40 USD/ fő kedvezmény a részvételi díjból minimum négy fő együttes foglalása esetén, mely baráti társaságokra, családokra is érvényes
 • további kedvezmények 12 és 18 év alatti utasaink számára

Részvételi díj és helyszínen fizetendő tartalmazza:

 • szállást összes éjre kétágyas/ nászágyas szobákban
 • teljes ellátás költségét a szafari napok napok alatt
 • félpanziós ellátást az óceánparti napok alatt
 • belépőket a nemzeti parkokba, a leírásban részletezett összes programot
 • közlekedési jármű bérleti díját sofőrrel és üzemanyaggal
 • magyar nyelvű csoportkísérő díját Mánfai Zoltán személyében
 • kulturális programok díjait
 • helyi idegenvezetők díjait
 • transzfereket a repülőtérre és a teljes körű szervezést.

A részvételi díj és helyszínen fizetendő nem tartalmazza:
 • nemzetközi repülőjegy
 • Mombasa- Nairobi repülőjegy díját, kb. 100 USD/ fő
 • egyéni ital/ ételfogyasztás 
 • borravalók
 • 50 USD-s vízum
 • minden egyéb személyes kiadás díját
 • utasbiztosítást, mely irodánkban is megköthető. 

Nemzetközi repülőjegy: 290.000 / fő, összes illetékkel
(Figyelem, a repülőjegy alapára fix, de az árfolyamváltozás, adók és illetékek, kerozin árának emelkedése miatt a repjegy végső ára kis mértékben eltérhet a weboldalon feltüntetett ártól!)
Utazás a Turkish Airlines menetrend szerinti járatával, egy átszállással.

Jelentkezés és Fizetés:

Az Időpontok és foglalás menüben való jelentkezés vagy az e-mailben () történt jelentkezés megerősítést követően munkatársunk elküldi Önnek az utazáshoz szükséges dokumentációkat (Utazási Szerződés, ÁSZF, program). 

A 200 USD előleg 1 a szerződés aláírását követően kerül bekérésre, a fennmaradó rész 40 %-a, azaz az előleg 2 két hónappal indulás előtt. A hátralék befizetése (a fennmaradó összeg 60%-a) az indulás előtt egy hónappal lesz aktuális. A repülőjegyet két hónappal az indulás előtt kell megvenni. 

Biztosítás:
Poggyász és baleset biztosítást, vagy útlemondással egybekötött BBP biztosítást, a Colonnade biztosító termékeit, az alábbi árakon tudunk kötni kedves utasainknak. Figyelem, alábbi árak 70 év alatti utasokra érvényesek, az adott biztosítási díjat mindig az utasok születési dátumának ismeretében tudjuk pontosan kiszámolni, illetve családosoknak, 18 év alattiaknak is számolhat kedvezményt a rendszerünk.


Atlasz Classic módozatban: 10800 ft/ fő
Premium módozatban: 14220 ft/ fő
Privileg módozatban: 19800 Ft/fő.

Útlemondással egybekötött biztosítás, Privileg módozattal, 1.000.000 ft/ fős (a Magyarországon befizetésre kerülő részvételi díjra, és repülőjegyre teljes mértékben kiterjed, 100%-ban téríti ezeket a biztosító):  59.800 ft/ fő

Egészségügyi előírások
NINCS KÖTELEZŐ OLTÁS KENYÁBAN! A malária megelőzésére saját belátás szerint a Malarone nevű gyógyszer szedhető. E betegség nagyon ritka. Ha valaki esetleg mégis megfertőződne, azt könnyen észre lehet venni és egyúttal hatékonyan kezelni. (1-2 nap alatt gyógyítható tablettával.) Az útvonal mentén elegendő orvos is rendelkezésre áll.

Tájékoztatás mozgásában korlátozott személyek részére: Az utazás mozgásában korlátozott személy számára nem alkalmas.

Vízum
Vízumot az utazás előtt két héttel elektronikus ügyintézéssel, online idítjuk el.  A vízum általában 3 hónapig érvényes. Az előírások szerint az útlevélnek a belépéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Ajándékok
Az iskola- és falulátogatások során adódnak olyan helyzetek, ahol apróbb ajándékokat adhatunk azoknak, akikkel megismerkedtünk, összebarátkoztunk. Ajándéknak érdemes hozni: ruhákat, cipőket (használtakat is akár, de még jó állapotban lévőket), írószereket, füzetet, cukorkát, képregényt, focilabdát, tollaslabdát, készségfejlesztő játékokat.

A csoportkísérőről

Mánfai Zoltán hét évet élt Tanzániában, a kelet-afrikai régió jó ismerője, és Kenyában is számtalanszor járt. Zoltán a hoteliparban dolgozott, több tanzániai szálloda menedzsereként is, így kiválóan ismeri a hoteleket, és nagyon jó, személyes kapcsolatot ápol számos kelet-afrikai turisztikai partnerünkkel, évek óta. Zoltán hat éve kísér csoportokat az Utazz Afrikába Utazási Iroda számára. Megbízható, kedves, szolgálatkész kísérőnek írják le utasaink, többen többször is visszatértek már hozzá, úgy megszerették. 

Ország

Kenya

Létszám

6 főtől

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Utazási Irodánk a Magyar Utazásszervezők Országos Szövetségének és az Afrikai Utazási és Turisztikai Szövetségnek is tagja
Bezár