Szilveszter, szafari, üdülés Kenyában

Infók és árak

Kedvezmények:
•    50 USD/fő törzsutas kedvezmény a részvételi díjból
•    40 USD/ fő kedvezmény a részvételi díjból minimum négy fő együttes foglalása esetén, mely baráti társaságokra, családokra is érvényes
•    további kedvezmények 12 és 18 év alatti utasaink számára
A kedvezmények nem vonhatók össze.
 

 Részvételi díj                 Helyszínen fizetendő                 Összesen                Repülőjegy     illetékekkel          
 2450 USD/fő 600 USD/fő 3050 USD/fő

295.000 Ft / fő (A repülőtéri illetékek változása a díjat kis
mértékben befolyásolhatja.)

Egyágyas felár: 400 USD
Teljes ár: 3050 USD + 295.000 Ft/fő kétágyas elhelyezésnél

A teljes ár  tartalmazza:
•    nemzetközi repülőjegy és illetékek
•    repülőtéri transzferek Kenyában
•    10 éjszaka szállás a megadott szállodákban kétágyas elhelyezéssel kertre néző, standard szobában (tengerre néző szoba felár ellenében lehetséges)
•    teljes ellátást a szafari napok napok alatt
•    félpanziós ellátást az óceánparti napok alatt
•    a megadott programokat a szükséges belépőkkel (nemzeti parkok, városnézések), helyi idegenvezetővel
•    szárazföldi közlekedést Kenyán belül a megadott útvonal szerint 
•    magyar nyelvű csoportkísérő díját Mánfai Zoltán személyében, aki Nairobiban várja, és a visszafelé úton Nairobi repülőtérig kíséri el a csoportot

A teljes ár nem tartalmazza:
•    elektronikus utazási engedély ( ETA) díját ügyintézéssel: 55 USD/fő (kötelező jellegű)
•    Mombasa- Nairobi repülőjegy díját, kb. 100 USD/ fő (kötelező jellegű)
•    helyi borravalókat
•    személyes kiadásokat
•    utas-, poggyász- és balesetbiztosítás díját
•    útlemondási biztosítást

ETA (elektronikus utazási engedély)
Az utazás előtt három héttel igényeljük meg.  Az előírások szerint az útlevélnek a belépéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Nemzetközi repülőjegy: 295.000 / fő, összes illetékkel
(Figyelem, a repülőjegy alapára fix, de az árfolyamváltozás, adók és illetékek, kerozin árának emelkedése miatt a repjegy végső ára kis mértékben eltérhet a weboldalon feltüntetett ártól!)
 

Jelentkezés és Fizetés: Az Időpontok és foglalás menüben való jelentkezés vagy az e-mailben () történt jelentkezés megerősítést követően munkatársunk elküldi Önnek az utazáshoz szükséges dokumentációkat (Utazási Szerződés, ÁSZF, program).

Az előleg, azaz a részvételi díj 40 %-a szerződéskötéskor fizetendő. A hátralék befizetése (a fennmaradó összeg 60%-a) az indulás előtt egy hónappal lesz aktuális.

A repülőjegyet két hónappal az indulás előtt kell megvenni.

Biztosítás: Poggyász és baleset biztosítást, vagy útlemondással egybekötött BBP biztosítást, a Colonnade biztosító termékeit, az alábbi árakon tudunk kötni kedves utasainknak. Figyelem, alábbi árak 70 év alatti utasokra érvényesek, az adott biztosítási díjat mindig az utasok születési dátumának ismeretében tudjuk pontosan kiszámolni, illetve családosoknak, 18 év alattiaknak is számolhat kedvezményt a rendszerünk.

Premium módozatban: 17100 Ft/ fő
Privileg módozatban: 23400 Ft/fő


Útlemondással egybekötött biztosítás, Privileg módozattal, 1.500.000 Ft/ fős (a Magyarországon befizetésre kerülő részvételi díjra, és repülőjegyre teljes mértékben kiterjed, önrész nélkül téríti ezeket a biztosító, szabályzata szerint):  104400 ft/fő 

Egészségügyi előírások

NINCS KÖTELEZŐ OLTÁS KENYÁBAN! A malária megelőzésére saját belátás szerint a Malarone nevű gyógyszer szedhető. E betegség nagyon ritka. Ha valaki esetleg mégis megfertőződne, azt könnyen észre lehet venni és egyúttal hatékonyan kezelni. (1-2 nap alatt gyógyítható tablettával.) Az útvonal mentén elegendő orvos is rendelkezésre áll. Tájékoztatás mozgásában korlátozott személyek részére: Az utazás mozgásában korlátozott személy számára nem alkalmas.

Vízum
Vízumot az utazás előtt két héttel elektronikus ügyintézéssel, online indítjuk el.  A vízum általában 3 hónapig érvényes. Az előírások szerint az útlevélnek a belépéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Ajándékok
Az iskola- és falulátogatások során adódnak olyan helyzetek, ahol apróbb ajándékokat adhatunk azoknak, akikkel megismerkedtünk, összebarátkoztunk. Ajándéknak érdemes hozni: ruhákat, cipőket (használtakat is akár, de még jó állapotban lévőket), írószereket, füzetet, cukorkát, képregényt, focilabdát, tollaslabdát, készségfejlesztő játékokat.

A csoportkísérőről

Mánfai Zoltán hét évet élt Tanzániában, a kelet-afrikai régió jó ismerője, és Kenyában is számtalanszor járt. Zoltán a hoteliparban dolgozott, több tanzániai szálloda menedzsereként is, így kiválóan ismeri a hoteleket, és nagyon jó, személyes kapcsolatot ápol számos kelet-afrikai turisztikai partnerünkkel, évek óta. Zoltán hat éve kísér csoportokat az Utazz Afrikába Utazási Iroda számára. Megbízható, kedves, szolgálatkész kísérőnek írják le utasaink, többen többször is visszatértek már hozzá, úgy megszerették.

Ország

Kenya

Következő időpont

2024. december 27. -

2025. január 07.

Jelentkezési határidő: 2024. április 27.
Időtartam

12 nap/ 10 éj

Létszám

10-28 fő

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Utazási Irodánk a Magyar Utazásszervezők Országos Szövetségének és az Afrikai Utazási és Turisztikai Szövetségnek is tagja
Bezár