Szilveszter Észak-Algériában, UNESCO Világörökségi Helyszíneken

Vélemények

L. Judit

Szeretném megköszönni a gyönyörű, és jól szervezett algériai utat, ami egy életre szóló élmény marad számomra.

Név nélkül, 2023 áprilisi túra

Nagyon élveztem az utazást, hihetetlen élmény volt! Köszönöm szépen! A csillagnézés, a sivatagos éjszakák és nappalok, a hegyen töltött idő volt a kedvencem.

M. Ildikó

Csodás élményekkel gazdagodva érkeztünk haza Algériáról. Remek volt a program, az idő, a vezetés. Nagyon örülök, hogy részt vettem az úton. Köszönöm szépen!

Név nélkül

A négy napos sivatagi túra, a tuaregek viszonya az utasokhoz, vendégszeretetük tetszett a legjobban, illetve a betekintési lehetőség a nomádok mindennapi életébe.

R. László

Az út remekül sikerült, nem volt semmilyen fennakadás.Köszönöm a szervezést!

G. Judit

A sivatagi túrák és a partnerek segítőkészsége, kedvessége tetszett legjobban.

Angela V.

We would like to express all our satisfaction . Our tour has been really fantastic. We liked your organization, your partners and Gabor. Djanet partner is really a good,reliable and professional tour operator. His team has been always at our disposal and we enjoy the time spent with all during the days spent in the desert. Tour operator in Algiers has been ok and available and flexible to organize and handle changes in the programs. Gabor is really a good professional guide. Handling two different kind of participants ( Hungarians and Italians) is not always easy. Thanks.

Név nélkül

Nagyon jó volt, hogy a régészeti lelőhelyeket egy régésszel nézhettük meg. A sivatagi napok, és a tuareg vendéglátás tetszett a legjobban.

Név nélkül, 2023 áprilisi túra

A Szahara sziklavilága és az ősi sziklarajzok világa varázslatosak.

Név nélkül. 2023 áprilisi túra

A tuaregek meleg vendégszeretete, Djanet, a sivatagi túrák, a légkör tetszett legjobban.

D. Péter

Jók voltak a kocsik, mindegyik tökéletesen volt szervízelve. Kiszolgálás, sofőrök szenzációsok voltak. Teljesen tökéletes volt az egész brigád. Egyetértés és összhang volt a csoportban. Tamanrasset nagyon tetszett, bőséges volt az ételválaszték is. Búcsúvasora szuper volt, kitettek magukért.
Ország

Algéria

Következő időpont

2024. december 28. -

2025. január 04.

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 28.
Időtartam

8 nap/ 6 éj

Létszám

10 főtől, maximum 22 fő

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Utazási Irodánk a Magyar Utazásszervezők Országos Szövetségének és az Afrikai Utazási és Turisztikai Szövetségnek is tagja
Bezár