Szenegál és Gambia: kalandos körutazás két nyugat-afrikai országban - utolsó helyek

Infók és árak

Költségek

Részvételi díj       Helyszínen fizetendő         Összesen fizetendő        Repülőjegy         
1200 EUR/ fő                      640 EUR / fő                                          1840 EUR   / fő                                 


308.000 Ft/ fő, összes illetékkel és poggyásszal. Figyelem! Repjegyvásárlás napjáig a repülőjegy ára kis mértékben változhat!

Egyágyas felár: 195 EUR/ fő
Teljes ár: 1840 EUR 

Javasolt költőpénz: kb. 200- 230 EUR/fő. Ajándékvásárlás, étel-és italfogyasztás, borravalók.

Részvételi díj és helyszínen fizetendő tartalmazza: összes transzfert, félpanziót  (reggelit és legtöbbször vacsorát, két napon ebédet vacsora helyett, a félpanzió részeként), összes szállást két ágyas vagy nászágyas szobákban, biztonságos, kényelmes szállodákban. Utazást jó állapotban lévő, klímás busszal az út teljes ideje alatt, útdíjakkal és üzemanyaggal, a parkok, múzeumok belépőit, az útleírásban részletezett összes programot, a sofőr és a helyi vezetők díjait, a magyar nyelvű csoportkísérést, valamint a szervezést.

Részvételi díj és helyszínen fizetendő nem tartalmazza: a nemzetközi repülőjegyet, további, igény szerinti étkezést, az útleírásban nem részletezett programokat, a borravalókat, valamint a biztosítást, amely irodánkban is megköthető.

Poggyász és baleset biztosítást, vagy útlemondással egybekötött BBP biztosítást, a Colonnade biztosító termékeit, az alábbi árakon tudunk kötni kedves utasainknak. Figyelem, alábbi árak 70 év alatti utasokra érvényesek, az adott biztosítási díjat mindig az utasok születési dátumának ismeretében tudjuk pontosan kiszámolni, illetve családosoknak, 18 év alattiaknak is számolhat kedvezményt a rendszerünk.


Premium módozatban: 14.220 ft/ fő
Privileg módozatban: 19.800 Ft/fő
Útlemondással egybekötött biztosítás, Premium módozattal, 750.000 ft/ fős (a Magyarországon befizetésre kerülő részvételi díjra, és repülőjegyre teljes mértékben kiterjed, 100%-ban téríti ezeket a biztosító):  46.470 ft/ fő

Kedvezmények

  • 4 vagy több  fő együttes jelentkezése esetén 40 EUR/fő kedvezmény
  • 18 év alattiak számára 50 EUR/fő kedvezmény
  • törzsutasaink kedvezménye 50 EUR/ fő. (Több típusú kedvezményt  egy utas esetében nem áll módunkban  összevonni.)

Tájékoztatás mozgásában korlátozott személyek részére : Az utazás mozgásában korlátozott személy számára nem alkalmas.

Jelentkezés és Fizetés: Az Időpontok és foglalás menüpont alatt történő űrlap kitöltésével vagy e-mailben () lehetséges, írásban. A jelentkezés megerősítést követően munkatársunk elküldi Önnek az utazáshoz szükséges dokumentumokat (Utazási Szerződés, ÁSZF, program). 
Útlemondási feltételek: Ha az utas az utazás megkezdése előtti 60 napon belül, de az utazás megkezdésének napját megelőző legfeljebb 7 napokon belül a szerződéstől eláll, illetve hatósági elutasítás (útlevél, vízum) miatt nem vehet részt az utazáson, vagy a foglalást lényegesen módosítja, akkor a részvételi díj összegének alapján az alábbi kártalanítást kell bánatpénzként megfizetnie: -60 -35 napon kívül a részvételi díj 25%-a -35 -15. nap a részvételi díj 50%-a -14 -7. nap a részvételi díj 80%-a Az utazást megelőző 6-0 nap időtartamában történő visszalépés vagy módosítás esetén az utas a rész-vételi díj teljes egészét, azaz 100%-át fizeti meg bánatpénzként. A fizetendő bánatpénzt az utazzafrikaba.hu jogosult levonni az utasnak visszajáró részvételi díj összegéből. A szervező fenntartja magának a jogot a program visszamondására, ebben az esetben a teljes befizetett összeget visszatéríti.

Szobák felszereltsége:  Utazásunk során minden szobában található: légkondícionáló, szúnyogháló, törölköző, ágynemű, wc papír, széf, sampon, tusfürdő, szappan.
Ami NEM található meg minden szobában: hűtőszekrény, hajszárító, vasaló, vízforraló, széf

Közlekedés: Utazásunk teljes időtartama alatt jó állapotú klimatizált autóbusz áll rendelkezésünkre, tapasztalt, megbízható sofőrrel. A szenegáli közlekedési szabályok értelmében büntetik, ha a poggyászok az utastérben utaznak, ezért a legtöbb csomagot a busz tetejére jól lerögzítve, nagyobb buszok esetén belső csomagtartóval, vagy utánfutóval szállítjuk. Így a nagyobb kézipoggyászok se utazhatnak az utastérben. Kényelmük érdekében, kérjük Önöket egy kisebb méretű hátitáska használatára szenegáli utazásunk során. 
Ellátás:  Félpanziós ellátás a teljes utazás alatt, mely reggelit és vacsorát/ebédet jelent. A reggeli a Hotel Royam szállodában bőséges, nagy választékos svédasztalos büféreggeli és vacsora. A többi szálláshelyen általában kontinentális reggeli (péksütemény, kenyér/bagett, vaj, dzsem, kávé/tea). Az étterem területén fogyaszthatunk, viszont az étteremből nem szabad ételeket kivinni. Az ételválaszték széles skálán mozoghat, egy gazdag kínálatú büféasztalon többféle előétel, leves, főétel, desszert stb. található. A büfévacsora az italfogyasztást nem tartalmazza. Az italokat a felszolgálóktól kell kérni, és azokat fogyasztás szerint számlázza a szálloda.

Utasaink ételérzékenységéről és allergiáról utazás előtt tájékozódunk. Vegetáriánus, vegán, laktóz- tej- glutén érzékeny utasaink is tudnak étkezni az út során! 

Figyelem! Szenegálban kötelező oltás nincs, viszont malária megelőzésére a Malarone gyógyszer szedése lehetséges, amit az utazás előtt 1 nappal kell megkezdeni, és utazás után még 7 napig kell szedni, naponta egyszer. A szükséges 2 doboz Malarone tabletta ára kb. 20.000 Ft. Fontos hozzátenni, hogy e megbetegedés a rendezett, tisztántartott szállodai környezetben, bejáratott turisztikai részeken nagyon ritka. Tovább csökkenti a szúnyogok számát, hogy a száraz évszak közepén (az esős időszak július -  augusztusban van Szenegálban) utazunk, így kevés szokott lenni ebben az időszakban. Utasaink számára több éves szervezői tapasztalatunk szerint be szokott válni a szúnyogok esetleges kirajzási időszaka előtt - szürkület, vacsora előtt- ha zoknit, zártabb cipőt és hosszú nadrágot veszünk fel, és kezünk ügyében van a szúnyogspray. Éjjel szúnyogháló alatt alszunk.  Utasaink 80%-a nem szokta bevenni a Malarone készítményt. Figyelem! A Szenegálból- Gambiába történő határátkelésnél a hatóságok kérhetik a sárgaláz oltást meglétét igazoló oltási könyv bemutatását. Minden utasunknak javasoljuk, hogy ezt szerezzék be az út előtt! (Minimum két héttel az út előtt fel kell venni az oltást.)

A csoportkísérőről:

Jeszenszky Fanny régóta vezet csoportokat a világ legkülönbözőbb tájaira, például: Mexikó, Peru, Bolivia, India, Nepál, Burma, Malájzia, Indonézia, Bali, Thaiföld, Kambodzsa, Vietnám, Laosz, és persze Szenegál. Tolmácsként francia, angol és olasz nyelveken is dolgozik. Több évig élt Tunéziában, anyanyelvi szinten beszéli szinte a franciát, így Szenegálban jól megérteti és kiismeri magát. Fanny egy rendkívül energetikus, izgalmas idegenvezető és személyiség.  Fontos számára nemcsak a minőségi tudásmegosztás, hanem az is, hogy különböző véleményeket ütköztessen a helyiekkel az utazás során felmerülő témákról, ezáltal még jobban megismerhessünk egy adott kultúrát, országot. Fanny 2022 óta vezet csoportokat Szenegálba, kedvenc helyei, pillanatai: naplemente a Lompoul sivatagban, az afrikai hárfa , a kora hangzásvilága és Saint- Louis történelmi szigete. 

Az utazás után az utazási iroda saját publikálású cikkeiből, tanulmányaiból egy válogatást küld az utastársaknak, mely segít abban, hogy Szenegálban szerzett ismeretanyagaikat elmélyítsék, emlékezetben tartsák.
Jelentkezés folyamatosan lehetséges az alábbi elérhetőségeken:

+36205410757 (Szilasi Ildikó, Afrika-szakértő, utazásszervező)

Utazásszervező: Afrikacentrum Kft. - Utazz Afrikába Utazási Iroda

OLVASSA EL HASZNOS UTAZÁSI TANÁCSOK SZENEGÁLBA UTAZÓKNAK ÖSSZEÁLLÍTÁSUNKAT ITT!

Ország

Szenegál

Következő időpont

2023. október 27. -

2023. november 06.

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 20.
Időtartam

11 nap/ 10 éj

Létszám

garantált indulás

Rólunk mondták

Minden program nagyon tetszett. Főképpen idegenvezetőnk fantasztikus felkészültsége, szakmai tudása, helyismerete, és hogy maximálisan megtett mindent a csoportért, hogy minél élethűbben mutassa be Afrikát. Ez sikerült! - T. János és felesége

Köszönöm, hogy általad eljutottam olyan helyekre Szenegálba, melyekre nélküled soha nem jutottam volna el. Remek és szép élmények maradnak benem amíg élek. Teranga Szenegál! - H. Zoltán

Napsütés, mosoly, tánc és zene, zsiráfok és majmok, óceán kék-zöld színe. A sok-sok élmény szép emlékké érik. - Molnár Család

Ilyen hiteles, az országot szívből bemutató utazáson talán még soha nem vettem részt. Köszönöm szépen. - S. László, Gárdony

Még egyszer hálásan köszönjük a felejthetetlen afrikai élményeket, a csodálatos idegenvezetést! - N. Erika és K. Gábor

A remek szervezés, az emberek kedvessége, a változatos természeti látnivalók tetszettek leginkább az utazás során - G. Józsefné

Annyi élményt kaptunk, hogy olyan érzés, mintha egy hónapja úton lennénk, nem csak tíz napja. Milyen régen volt, hogy elindultunk! - P. Miklós

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Utazási Irodánk a Magyar Utazásszervezők Országos Szövetségének és az Afrikai Utazási és Turisztikai Szövetségnek is tagja
Bezár