Szafari Kenyában a nagy állatvándorlás idején, nyaralás az Indiai-óceán partján - második csoport - UTOLSÓ HELYEK!

Infók és árak

 Részvételi díj              Helyszínen fizetendő                 Teljes ár                Repülőjegy illetékekkel       
 2330 USD/fő 600 USD/fő 2930 USD/fő 287.000 ft/ fő (A repülőtéri illetékek változása a díjat kis mértékben befolyásolhatja.)

Egyágyas felár: 390 USD/ fő

Teljes ár: 2930 USD + 287 000 Ft/fő kétágyas elhelyezéssel

További kedvezmények:

 • 50 USD/fő törzsutas kedvezmény
 • 40 USD/ fő kedvezmény a részvételi díjból minimum négy fő együttes foglalása esetén, mely baráti társaságokra, családokra is érvényes
 • további kedvezmények 18 év alatti utasaink számára
 • a kedvezmények egymással nem vonhatók össze
Részvételi díj és helyszínen fizetendő tartalmazza:
 • az összes szállást kétágyas szobákban a megjelölt szállásokon, a Leopard Beach Resortban kertre néző, standard szobában (140 USD/ fő felár ellenében a Leopard Beach Resort éjszakákra szabad helyek függvényében tengerre néző szobát -Chui Cottage- biztosítunk)
 • a Mombasa- Nairobi belföldi menetrendszerinti járat árát
 • teljes ellátás költségét a szafari alatt
 • félpanziós ellátást a Leopard Beach Resort and SPA napok alatt, az üdülési napokon 
 • belépőket a nemzeti parkokba
 • leírásban részletezett összes programot, a szafarikat 
 • közlekedési jármű bérleti díját sofőrrel és üzemanyaggal
 • magyar nyelvű csoportkísérő díját
 • kulturális programok díjait
 • helyi idegenvezetők díjait 
 • transzfereket a repülőtérre 
 • szervezést

A részvételi díj és helyszínen fizetendő nem tartalmazza:
 • 287.000 ft/ fő (A repülőtéri illetékek változása a díjat kis mértékben befolyásolhatja.)
 • napközben elfogyasztott üdítőitalok
 • borravalók
 • 50 USD-s vízum
 • minden egyéb személyes kiadás díja
 • poggyász és baleset biztosítást, vagy útlemondással egybekötött BBP biztosítást, mely irodánkban is megköthető az alábbi árakon. (Alábbi árak 70 év alatti utasokra érvényesek, az adott biztosítási díjat mindig az utasok születési dátumának ismeretében tudjuk pontosan kiszámolni, illetve családosoknak, 18 év alattiaknak is számolhat kedvezményt a rendszerünk). Atlasz Classic módozatban: 13455 ft/ fő. Premium módozatban: 17355 ft/ fő. Privileg módozatban 24375 Ft/fő. Útlemondással egybekötött biztosítás, 1,5 millió  forintos limittel: 99375 ft/ fő.
Jelentkezés és Fizetés:
Az Időpontok és foglalás menüben való jelentkezés vagy az e-mailben () történt jelentkezés megerősítést követően munkatársunk elküldi Önnek az utazáshoz szükséges dokumentációkat (Utazási Szerződés, ÁSZF, program). 
A jelentkezés e-mailben történő megerősítése után a részvételi díj 40%-a mint előleg a jelentkezést követő 72 órán belül fizetendő. A jelentkezéssel együtt szerződéskötésre is sor kerül. A fennmaradó összeg, azaz a részvételi díj 60%-a legkésőbb 30 nappal az indulás előtt fizetendő. A helyszínen fizetendő díj megérkezés után, Nairobiban fizetendő. Az út utas általi visszamondása esetén az ÁSZF szabályai érvényesek. A szervező fenntartja magának a jogot a program visszamondására. Ebben az esetben a teljes befizetett összeget visszatéríti.

Egészségügyi előírások
A malária megelőzésére saját belátás szerint a Malarone nevű gyógyszer szedhető. E betegség nagyon ritka. Ha valaki esetleg mégis megfertőződne, azt könnyen észre lehet venni és egyúttal hatékonyan kezelni. (1-2 nap alatt gyógyítható tablettával.) Az útvonal mentén elegendő orvos is rendelkezésre áll.

Tájékoztatás mozgásában korlátozott személyek részére 
Az utazás mozgásában korlátozott személy számára nem alkalmas.
 

Vízum
Vízumot érkezésnél kap az utas a reptéren egy rövid kérdőív kitöltése és 50 USD ellenében. A vízum általában 3 hónapig érvényes. Az előírások szerint az útlevélnek a belépéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Ajándékok
Az iskola- és falulátogatások során adódnak olyan helyzetek, ahol apróbb ajándékokat adhatunk azoknak, akikkel megismerkedtünk, összebarátkoztunk. Ajándéknak érdemes hozni: ruhákat, cipőket (használtakat is akár, de még jó állapotban lévőket), írószereket, füzetet, cukorkát, képregényt, focilabdát, tollaslabdát, készségfejlesztő játékokat.

Költőpénz
A legelterjedtebb pénznem az amerikai dollár (USD). Érdemes készpénzt hozni. Bankautomaták is találhatók az úton. A helyi pénznem a tanzániai shilling, de a dollárt szinte mindenhol elfogadják a turisták által gyakran látogatott helyeken. Arra figyelni kell, hogy a kisebb pénzt, az 1, 2, 5 dollárosokat alacsonyabban váltják át a helyi pénznemre, mint az 50 vagy 100 dollárt.
Az egész útra kb. 250 USD a javasolt minimum zsebpénz. (Egy sör kb. 2 USD, egy üveg víz 1 USD.)

Fotózás
A túravezető utasításait, javaslatait érdemes követni. Helyzetenként és helyenként változó, hogy mennyire lehet könnyen fotózni.

Áramhasználat
Kenyában az angol típusú elektromos csatlakozó a szabvány.
http://www.worldstandards.eu/electricity/plugs-and-sockets/g/
Érdemes hozni átalakítót, de az egyébként szinte bárhol kapható.

Az utazáshoz legkedvezőbb hónapok
Kenya egész évben alkalmas helyszín az állatok megfigyelésére. A parkon belül folyamatosan tanulmányozható az állatok vándorlása, amint követik, mikor merre találják az esős területeket. Kenyában általában a március és az április számítanak esős hónapoknak.

A magyar nyelvű csoportkísérőről
Mánfai Zoltán nagyszerűen ismeri Kelet-Afrikát, ugyanis évek óta életvitelszerűen Tanzániában él, ahol egy kempinget is üzemeltet. Rendkívül jártas az utasok elkalauzolásában. Minden kérdésre készséggel válaszol, híres gördülékeny, dinamikus stílusáról, segítőkészségéről. 

Utazásszervező
Afrikacentrum Kft. - Utazz Afrikába Utazási Iroda

Ország

Kenya

Létszám

10 főtől

Rólunk mondták

A tengerparti szálloda kifogástalan, jó konyhával, szép tengerparttal kellemes környezettel – telitalálat! - K. Ferenc

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Utazási Irodánk a Magyar Utazásszervezők Országos Szövetségének és az Afrikai Utazási és Turisztikai Szövetségnek is tagja
Bezár