Nyugat-Afrika trilógia: Ghána - Togo - Benin nagy körutazás

Infók és árak

Részvételi díj: 1 459 000 Ft/fő kétágyas szobában
Egyágyas felár: 339 000 Ft/ fő

Kedvezmények:

  • törzsutas kedvezmény: 20000 ft/ fő
  • 16.000 Ft/ fő kedvezmény minimum négy fő együttes foglalása esetén baráti társaságokra, családokra érvényes
  • további kedvezmények 18 év alattiak számára, életkortól függően
  • a kedvezmények nem vonhatók össze.

A részvételi díj tartalmazza:

•    utazás a megadott útvonalon autóbusszal
•    repülőtéri transzferek érkezésnél és elutazásnál
•    11 éjszaka szállás a megadott, vagy hasonló kategóriájú szállodákban, kétágyas szobában
•    félpanziós ellátás (11 reggeli és 10 vacsora), a főétkezés italt nem tartalmaz
•    a leírt kirándulások, városnézések a szükséges belépőkkel
•    magyar nyelvű csoportkísérő-idegenvezető budapesti indulástól visszaérkezésig


Külön fizetendők:
•    Repülőjegy és repülőtéri illetékek: kb. 350.000 Ft/fő
•    Vízumdíjak ügyintézéssel: kb. 150.000 Ft/fő
•    Utasbiztosítás, útlemondási biztosítás (lsd lent)
•    Helyi borravalók
•    Személyes kiadások

Minimumlétszám: 14 fő (a program legkevesebb 12 fővel már elindul, azonban 14 fő alatt felár fizetendő) A programban feltüntetett árak 1 USD = 390 HUF árfolyamig érvényesek.

Menetrendváltozás esetén irodánk fenntartja a programmódosítás lehetőségét.

Jelentkezés és Fizetés: Az Időpontok és foglalás menüben való jelentkezés vagy az e-mailben () történt jelentkezés megerősítést követően munkatársunk elküldi Önnek az utazáshoz szükséges dokumentációkat (Utazási Szerződés, ÁSZF, program). A részvételi díj 40%-a, mint előleg az utazási szerződés aláírását követő 72 órán belül kerül bekérésre, a 60% hátralék pedig egy hónappal az indulás előtt. A repülőjegyeket 9 héttel az indulás előtt szükséges megvásárolni. Biztosítás: Poggyász és baleset biztosítást, vagy útlemondással egybekötött BBP biztosítást, a Colonnade biztosító termékeit, az alábbi árakon tudunk kötni kedves utasainknak. Figyelem, alábbi árak 70 év alatti utasokra érvényesek, az adott biztosítási díjat mindig az utasok születési dátumának ismeretében tudjuk pontosan kiszámolni, illetve családosoknak, 18 év alattiaknak is számolhat kedvezményt a rendszerünk.
Premium módozatban: 18 525 Ft/ fő Privileg módozatban: 25 350 Ft/fő Útlemondással egybekötött biztosítás, Premium módozattal, 1 500.000 Ft/ fő kártérítési limittel (a Magyarországon befizetésre kerülő részvételi díjra, és repülőjegyre teljes mértékben kiterjed, 100%-ban téríti ezeket a biztosító):  106 350 Ft/ fő

Utazásszervező:

Afrikacentrum Kft. - Utazz Afrikába Utazási Iroda

Hasznos információk: Ghána
Beutazás: az útlevélnek a beutazást követően további 6 hónapos érvényességgel kell rendelkeznie, valamint vízum szükséges.
Főváros: Accra Helyi idő: GMT/ Magyarországhoz képest -1 óra
Pénznem: GHS ghánai cedi (1 USD kb. 11,4 GHS)
Hivatalos nyelv: angol
Időjárás, öltözködés: Ghána egy szubtrópusi övezetben található, ahol a hőmérséklet egész évben meghaladja a 30 °C-ot. Az esős évszak jellemzően májustól szeptemberig tart, és ezekben a hónapokban kissé csökken a hőmérséklet. Kényelmes, pamut alapanyagú ruházat ajánlott, kényelmes túracipő. A reggeli és esti hűvösebb órákra réteges öltözködés ajánlott.
Egészség: kötelező a sárgaláz oltás, ajánlott a malária elleni védekezés. Az egyéb ajánlott oltásokkal kapcsolatban érdeklődjön háziorvosánál, illetve a területi oltóközpontban. Nemzetközi Oltóközpont: https://oltokozpont.hu/ Cím: 1134 Budapest, Váci út 70., Tel.: +36 1 9555750 Gyümölcsöt, zöldséget hámozatlanul ne egyen, csapvíz helyett palackozott ásványvizet fogyasszon Vallás: többségében keresztények, de az iszlám is jellemző Biztonság: öltözködjön egyszerűen, ne viseljen ékszert utazása során. Vigyázzon útlevelére és értékeire, minden esetben fogadja meg a csoport idegenvezetőjének útmutatását.
Borravaló: a helyi idegenvezető és sofőr részére ajánlott összeg 5 USD/fő/nap. Wifi: jó a lefedettség, ajánlott helyi SIM-kártyát vásárolni, erről az idegenvezető tájékoztatja Önt.

Togo
Beutazás: az útlevélnek a beutazást követően további 6 hónapos érvényességgel kell rendelkeznie, valamint vízum szükséges.
Főváros: Lomé Helyi idő: GMT /Magyarországhoz képest -1 óra
Pénznem: XOF Nyugat-afrikai Valutaközösségi Frank. ATM nem jellemző, a fizetések készpénzben zajlanak. (1 USD kb 598 XOF) -
Hivatalos nyelv: francia Időjárás, öltözködés: Kényelmes, pamut alapanyagú ruházat ajánlott, kényelmes túracipő. A reggeli és esti hűvösebb órákra réteges öltözködés ajánlott.
Egészség: kötelező a sárgaláz oltás, ajánlott a malária elleni védekezés. Az egyéb ajánlott oltásokkal kapcsolatban érdeklődjön háziorvosánál, illetve a területi oltóközpontban. Nemzetközi Oltóközpont: https://oltokozpont.hu/ Cím: 1134 Budapest, Váci út 70., Tel.: +36 1 9555750 Gyümölcsöt, zöldséget hámozatlanul ne egyen, csapvíz helyett palackozott ásványvizet fogyasszon Vallás: 50% törzsi, 30 % keresztény és 20% muszlim
Borravaló: a helyi idegenvezető és sofőr részére ajánlott összeg 5 USD/fő/nap

Benin
Beutazás: az útlevélnek a beutazást követően további 6 hónapos érvényességgel kell rendelkeznie, valamint vízum szükséges.

Főváros: Porto Novo Helyi idő: GMT+1/ magyarországival megegyező
Pénznem: XOF Nyugat-afrikai Valutaközösségi Frank. ATM nem jellemző, a fizetések készpénzben zajlanak. (1 USD kb 598 XOF)
Hivatalos nyelv: francia
Időjárás, öltözködés: 23-31 C között mozoghat a hőmérséklet, a február száraz évszak. Kényelmes, pamut alapanyagú ruházat ajánlott, kényelmes túracipő. Egészség: kötelező a sárgaláz oltás, ajánlott a malária elleni védekezés. Az egyéb ajánlott oltásokkal kapcsolatban érdeklődjön háziorvosánál, illetve a területi oltóközpontban. Nemzetközi Oltóközpont: https://oltokozpont.hu/ Cím: 1134 Budapest, Váci út 70., Tel.: +36 1 9555750 Gyümölcsöt, zöldséget hámozatlanul ne egyen, csapvíz helyett palackozott ásványvizet fogyasszon
Elektromos feszültség: 220 vagy 240 V/50 Hz
Vallás: nagyrészt keresztény vallásúak, kb 30% muszlim és 10% vudu hívő
Biztonság: öltözködjön egyszerűen, ne viseljen ékszert utazása során. Vigyázzon útlevelére és értékeire, minden esetben fogadja meg a csoport idegenvezetőjének útmutatását.
Borravaló: a helyi idegenvezető és sofőr részére ajánlott összeg 5 USD/fő/nap.

Újdonság
Következő időpont

2024. február 13. -

2024. február 25.

Jelentkezési határidő: 2023. december 12.
Időtartam

13 nap/ 11 éjszaka

Létszám

10 főtől

Rólunk mondták

Ez volt az első utam Afrikába. Nagyon intenzív, hatalmas élmény, rengeteg képet viszek magammal a fejemben. Köszönöm szépen, és csak így tovább! - M. Ágnes, Hollandia

Nagyon színes és kimerítő utazás volt. Örülök, hogy eljöttünk. -

Jó ideje vágytam már Afrikába, végre teljesült az álmom! Életem eddigi legnagyobb élménye volt!!! Bejártuk Ghánát, láthattam elefántot, hihetetlen élményekkel gazdagodtam! Biztos vagyok benne, hogy még jövök Afrikába! - K. Nóra, Sárvár

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Utazási Irodánk a Magyar Utazásszervezők Országos Szövetségének és az Afrikai Utazási és Turisztikai Szövetségnek is tagja
Bezár