Hét országon át Dél-Afrikában: Dél-Afrika - Mozambik - Szváziföld - Lesotho - Zimbabwe - Botswana - Zambia

Infók és árak

Részvételi díj Repülőjegy
1.549.000 Ft
 
   

500.000 Ft/ fő

(Figyelem, a repülőjegy ára a
megvásárlás napjáig áltozhat!)

Részvételi díj: 1 549 000 Ft/fő kétágyas elhelyezéssel
Egyágyas felár: 519 000 Ft/fő
Félpanziós felár: 145 000 Ft/fő (10 vacsora a 2-8. és 12-14. napokon)

A megadott részvételi díj minimum 18 fő jelentkezése esetén érvényes.
16 fő részvétele esetén felár a részvételi díjon felül: 50 000 Ft/fő
A programban feltüntetett árak 1 EUR = 400 HUF, 1 USD = 370 HUF, 1 ZAR = 20 HUF árfolyamig érvényesek.

A részvételi díj tartalmazza:

•    repülőtéri transzferek Dél-Afrikában
•    utazás a körutazás során autóbusszal, ill. a megadott járművel a programok alatt
•    szállás helyi 4-5 *-os szállodákban, lodge-okban, elhelyezés kétágyas szobában a megadott szállásokon, vagy hasonló kategóriában
•    reggeli
•    városnézések és kirándulások a leírás szerint a szükséges belépőkkel
•    magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérő Budapestről

Külön fizetendők:
•    nemzetközi repülőjegy és illetékek a megadott útvonalon kb. 500.000 Ft/fő
•    országokon belüli repülőjegy és illetékek a leírás szerint kb. 300000 Ft/fő
•    félpanziós felár 145 000 Ft/fő (tartalmazza: vacsora a 2-8. és 12-14. napok között)
•    Mozambik fakultatív program (min. 4 fő) 140 EUR/fő
•    Sani Pass Lesotho fakultatív program (min. 4 fő) 195 EUR/fő
•    Fakultatív helikopteres sétarepülés a Viktória-vízesés felett 220 USD/fő -
•    Vízumdíjak (Mozambik, Lesotho, Zimbabwe) kb. 250 USD/fő
•    biztosítások
•    személyes kiadások és helyi borravaló

Biztosítás: betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást (BBP), vagy útlemondással egybekötött BBP biztosítást, a Colonnade biztosító termékeit, az alábbi árakon tudunk kötni kedves utasainknak. Figyelem, alábbi árak 70 év alatti utasokra érvényesek, az adott biztosítási díjat mindig az utasok születési dátumának ismeretében tudjuk pontosan kiszámolni, illetve családosoknak, 18 év alattiaknak is számolhat kedvezményt a rendszerünk.
Premium módozatban: 22 800 Ft/ fő
Privileg módozatban: 31 200 Ft/fő
Útlemondással egybekötött biztosítás, Privileg módozattal, 2 000 000 Ft/ fő kártérítési limittel (a Magyarországon befizetésre kerülő részvételi díjra, és repülőjegyre teljes mértékben kiterjed, önrész nélkül téríti ezeket a biztosító, szabályzata szerint): 160 700 Ft/fő

Kedvezmények:
•    50 USD/fő törzsutas kedvezmény
•    40 USD/ fő kedvezmény a részvételi díjból minimum négy fő együttes foglalása esetén, mely baráti társaságokra, családokra is érvényes
•    a kedvezmények egymással nem vonhatók össze

Jelentkezés és Fizetés: Az Időpontok és foglalás menüben való jelentkezés vagy az e-mailben () történt jelentkezés megerősítést követően munkatársunk elküldi Önnek az utazáshoz szükséges dokumentációkat (Utazási Szerződés, ÁSZF, program). A jelentkezés e-mailben történő megerősítése után a részvételi díj 40%-a mint előleg a jelentkezést követő 72 órán belül fizetendő. A jelentkezéssel együtt szerződéskötésre is sor kerül. A fennmaradó összeg, azaz a részvételi díj 60%-a legkésőbb 30 nappal az indulás előtt fizetendő. Az út utas általi visszamondása esetén az ÁSZF szabályai érvényesek. A szervező fenntartja magának a jogot a program visszamondására. Ebben az esetben a teljes befizetett összeget visszatéríti.

Egészségügyi előírások: A malária megelőzésére saját belátás szerint a Malarone nevű gyógyszer szedhető. Az általános higiéniai szabályokat kell betartani, a csapvíz sehol sem iható.

Tájékoztatás mozgásában korlátozott személyek részére: Az utazás mozgásában korlátozott személy számára nem alkalmas.

Beutazás: A teljes útra a visszautazástól számítva további 6 hónapos érvényességű útlevél szükséges, javasolt új útlevéllel utazni, mert minden ország kér adott számú üres oldalt az útlevélben. Dél-afrikai Köztársaság: érvényes útlevél kell. Az útlevélnek legalább 2 üres oldalt kell tartalmaznia az országba való belépéskor és ugyanígy visszautazáskor is.

Mozambik: Az útlevélnek legalább 2 üres oldalt kell tartalmaznia az országba való belépéskor, vízum szükséges. Szváziföld: Az útlevélnek legalább 2 üres oldalt kell tartalmaznia az országba való belépéskor, vízum mentes. Lesotho: a határátkeléskor készítik a helyszínen
Zimbabwe: érkezéskor készül a vízum, az útlevélnek 3 üres oldalt kell tartalmaznia
Zambia: vízum szükséges, az útlevélnek 2 üres oldalt kell tartalmaznia A vízumok beszerzését irodánk intézi, részletes információt jelentkezéskor adunk.

Dél-afrikai Köztársaság általános információk:
Áramhasználat: 220/230 volt, 50 HZ, átalakító szinte bárhol kapható (a nemzetköz repülőtereken is). Ajándékok, borravaló: Mint a világon mindenütt, itt is szívesen fogadják a borravalót., ami nem kötelező, de nagyban hozzájárul a kellemes utazáshoz.

Fotózás: A csoportvezető utasításait, javaslatait kérjük követni. Helyzetenként és helyenként változó, hogy mennyire lehet könnyen fotózni. Biztonság: kérjük, fokozottan ügyeljen értékeire és saját biztonságára. Ne vigyen magával ékszert, útlevelét másolja le és   értékeit tegye a szállodai széfbe (ahol lehet).

Figyelem! Afrikában a leggondosabb tervezés és körültekintő utazásszervezés ellenére sem lehet kifogástalanul utazást szervezni. Minden afrikai túra némi rugalmasságot és flexibilitást kíván utasainktól. Egyes szálláshelyeken -nagyon ritkán ugyan- de előfordulhat a víz-és áramszolgáltatás kimaradása, a meleg vízszolgáltatás szüneteltetése. A közutak minősége változatos, a szárazföldi határátlépések hosszas várakozást is jelenthetnek. Az utazásszervező fenntartja a jogot, hogy a programok sorrendjét megváltoztassa, és kis mértékben eltérjen az út maximális élvezhetősége érdekében a programban leírtaktól.

Újdonság
Következő időpont

2024. október 21. -

2024. november 04.

Jelentkezési határidő: 2024. április 20.
Időtartam

16 nap / 13 éj

Létszám

minimum 10 főtől

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Utazási Irodánk a Magyar Utazásszervezők Országos Szövetségének és az Afrikai Utazási és Turisztikai Szövetségnek is tagja
Bezár