Egyiptom: a Nílus ajándéka. Szilveszter luxushajón a Níluson (újdonság!)

Infók és árak

Költségek

Részvételi díj                 Helyszínen fizetendő                           Összesen                            Repülőjegy
 1390 USD/ fő 600 USD/ fő 1990 USD/ fő 219.000 Ft/fő, összes illetékkel
(Figyelem, a repülőjegy alapára fix, de az árfolyamváltozás, adók és illetékek, kerozin árának emelkedése miatt a repjegy végső ára kis mértékben eltérhet a weboldalon feltüntetett ártól!)

A részvételi díj és helyszínen fizetendő tartalmazza:

 • a kairói napok alatt reggelit
 • Hurghadában All Inclusive ellátást
 • a nílusi hajóúton teljes ellátást
 • szállást összes éjre kétágyas, standard szobában a megnevezett szálláshelyeken és a hajón
 • összes belépőt a programban részletezett összes programra
 • kulturális programok díjait, helyi idegenvezetők díjait
 • magyar nyelvű csoportkísérést indulástól érkezésig
 • transzfereket a repülőtérre

A részvételi díj és helyszínen fizetendő nem tartalmazza: 

 • nemzetközi repülőjegyet díját
 • a ruhamosás, a borravalók és minden egyéb személyes kiadás díját
 • poggyász és baleset biztosítást, vagy útlemondással egybekötött BBP biztosítást, mely irodánkban is megköthető

Nemzetközi repülőjegy:  219.000 Ft/ fő, összes illetékkel (Figyelem, a repülőjegy alapára fix, de az árfolyamváltozás, adók és illetékek, kerozin árának emelkedése miatt a repjegy végső ára kis mértékben eltérhet a weboldalon feltüntetett ártól!)


Tájékoztatás mozgásában korlátozott személyek részére 
Az utazás mozgásában korlátozott személy számára nem alkalmas.

Jelentkezés és Fizetés:

Az Időpontok és foglalás menüben való jelentkezés vagy az e-mailben () történt jelentkezés megerősítést követően munkatársunk elküldi Önnek az utazáshoz szükséges dokumentációkat (Utazási Szerződés, ÁSZF, program). 

A 200 USD előleg 1 a szerződés aláírását követően kerül bekérésre, a fennmaradó rész 40 %-a, azaz az előleg 2 két hónappal indulás előtt. A hátralék befizetése (a fennmaradó összeg 60%-a) az indulás előtt egy hónappal lesz aktuális. A repülőjegyet két hónappal az indulás előtt kell megvenni. 

Biztosítás:
Poggyász és baleset biztosítást, vagy útlemondással egybekötött BBP biztosítást, a Colonnade biztosító termékeit, az alábbi árakon tudunk kötni kedves utasainknak. Figyelem, alábbi árak 70 év alatti utasokra érvényesek, az adott biztosítási díjat mindig az utasok születési dátumának ismeretében tudjuk pontosan kiszámolni, illetve családosoknak, 18 év alattiaknak is számolhat kedvezményt a rendszerünk.


Atlasz Classic módozatban: 9900 ft/ fő
Premium módozatban: 13035 ft/ fő
Privileg módozatban: 18150 Ft/fő.
Útlemondással egybekötött biztosítás, Premium módozattal, 750.000 ft/ fős (a Magyarországon befizetésre kerülő részvételi díjra, és repülőjegyre teljes mértékben kiterjed, 100%-ban téríti ezeket a biztosító):  39.285 ft/ fő

Utazásszervező
Afrikacentrum Kft. - Utazz Afrikába Utazási Iroda

A csoportkísérőről:

Dr. Horváth László tapasztalt, világlátott ember. Élt és dolgozott Új - Zélandon és 26 éven át képviselt vezető amerikai, brit és német tudományos könyvkiadókat Kelet és Közép- Európában. Idegenvezetőként és magánemberként egyaránt szenvedélyes utazó és minden emberi kultúra szerelmese. 1984- ben szerzett idegenvezetői képesítést, majd 1987-ben Idegenforgalmi szakvizsgát is tett. Közel száz országban járt öt kontinensen. Afrikában Szenegálban, Etiópiában, a Dél-afrikai Köztársaságban, Kenyában, Tanzániában, Marokkóban, Tunéziában, Etiópiában és Szudánban. Angolul és németül beszél magas szinten, oroszul társalgási szinten és folyamatosan képzi magát kulturális, történelmi, földrajzi, művészettörténeti, etnográfiai, antropológiai témákban. 

További kedvezmények: 

 • 50 USD/fő törzsutas kedvezmény a részvételi díjból 
 • 40 USD/ fő kedvezmény a részvételi díjból minimum négy fő együttes foglalása esetén baráti társaságokra, családokra is érvényes
 • A törzsutas és együttes foglalási kedvezmény nem vonható össze
 • További kedvezmények 18 év alattiak számára, életkortól függően
Ország

Egyiptom

Következő időpont

2022. december 27. -

2023. január 06.

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 27.
Időtartam

11 nap

Létszám

garantált indulás!

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Utazási Irodánk a Magyar Utazásszervezők Országos Szövetségének és az Afrikai Utazási és Turisztikai Szövetségnek is tagja
Bezár