Algéria: A Szahara szívében Algériában, 3 UNESCO hely 7 nap alatt!

Vélemények

Angela V.

We would like to express all our satisfaction . Our tour has been really fantastic. We liked your organization, your partners and Gabor. Djanet partner is really a good,reliable and professional tour operator. His team has been always at our disposal and we enjoy the time spent with all during the days spent in the desert. Tour operator in Algiers has been ok and available and flexible to organize and handle changes in the programs. Gabor is really a good professional guide. Handling two different kind of participants ( Hungarians and Italians) is not always easy. Thanks.

M. Ildikó

Csodás élményekkel gazdagodva érkeztünk haza Algériáról. Remek volt a program, az idő, a vezetés. Nagyon örülök, hogy részt vettem az úton. Köszönöm szépen!

R. László

Az út remekül sikerült, nem volt semmilyen fennakadás.Köszönöm a szervezést!

G. Judit

A sivatagi túrák és a partnerek segítőkészsége, kedvessége tetszett legjobban.

Név nélkül

A négy napos sivatagi túra, a tuaregek viszonya az utasokhoz, vendégszeretetük tetszett a legjobban, illetve a betekintési lehetőség a nomádok mindennapi életébe.

Név nélkül

Nagyon jó volt, hogy a régészeti lelőhelyeket egy régésszel nézhettük meg. A sivatagi napok, és a tuareg vendéglátás tetszett a legjobban.
Ország

Algéria

Következő időpont

2021. december 01. -

2021. december 08.

Jelentkezési határidő: 2021. november 01.
Időtartam

8 nap/ 7 éj

Létszám

6 főtől

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Utazási Irodánk a Magyar Utazásszervezők Országos Szövetségének és az Afrikai Utazási és Turisztikai Szövetségnek is tagja
Bezár