Kedvezményes jelentkezési lehetőség több utunkra március 7-ig!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az alábbi három útra 2024. március 7-ig 100 EUR/ fő kedvezménnyel lehet jelentkezni! (A kedvezmény egyéb kedvezménnyel, például törzsutas kedvezménnyey, nem vonható össze.)

1. Lemúrok és kaméleonok nyomában Kelet- Madagaszkáron és Nosy Be szigetén / 2024. október 2- 16.
Ízelítőül: Indri-indri, aye-aye (véznaujjú maki), és további makifélék Kelet-Madagaszkár Nemzeti Parkjaiban (Andasibe, Vakona Forest, Palmarium Rezervátum stb.).  Üdülés a Madagaszkárhoz tartozó, az Indiai-óceánon található Nosy Be szigetcsoporton. Úszás teknősökkel, üdülés a világ 8. legszebb tengerpartján Nosy Iranja szigetén, ylang-ylang és vanília ültetvények közelében. Kis csoport, magyar kísérő. 

2. Barangolás a Szahara szívében és ókori római városokban Algériában / 2024. október 4-14. 
Ízelítőül: 3 UNESCO Világörökség! Ókori római városok (Djemila, Timgad) észak-Algériában. A Taszilin-Adzser Nemzeti Park homok- és kősivatagjai, sziklarajzai Djanet környékén. Éjek a Szahara szívében a világ egyik legszebb csillagos égboltja alatt, az érintetlen természetben. Kis csoport, magyar régész kísérő.

3. Szilveszter Szenegálban: majomkenyérfa, kókuszdió, szavannák/ 2024. december 26- 2025. január 6.
Ízelítőül:
Zenés-táncos szilveszter az Atlanti-óceán partján 4**** medencés szállodában. Napsütés, nyári meleg! Szafari (zsiráf, zebra, strucc stb. a Bandia vadasparkban) 3 UNESCO Világörökségi Helyszín (Gorée-sziget, St. Louis, Saloum Delta Nemzeti Park. Magyar kísérő. 

Szilveszter, szafari, üdülés Kenyában

Szilveszter, szafari, üdülés Kenyában

Időpont: 2024-12-27 - 2025-01-07
Időtartam: 12 nap/ 10 éj
Ár: 3050 USD
Szafari a Kilimandzsáró lábánál az Amboseli Nemzeti Parkban, Hemingway nyomában. Vadles a Tsavo West és East Nemzeti Parkban. Egzotikus szilveszter és üdülés az Indiai-óceán partján. Magyar kísérő, kis csoport!

Szilasi Ildikó, az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítója 2002 óta foglalkozik Afrikával. Maga is az utazás szerelmese, 26 országban járt, és hat évet töltött el a déli kontinensen. A Torday-Kongó Expedíció és a Magyar László (Angola) expedíció főszervezője, az Afrika Expo Budapest alapítója, két könyv és több tucat tanulmány szerzője. Afrika-szakértő, antropológus, közgazdász, Magyarország Tiszteletbeli Külgazdasági Tanácsosa Szenegálban.

Velünk profi szervezés mellett, biztonságosan, nyugodtan utazhat Afrikába. Várjuk jelentkezését!

Rólunk mondták

Fantasztikus élményeink voltak, felejthetetlen volt az út. Azt az egy helyi repülőjáratot (Zanair) leszámítva tökéletesen működött minden. Zanzibárban a lagunás programot le is mondtuk, annyira klassz volt a szállodánk és a villa, hogy az utolsó 3 napunkat már nem akartuk feláldozni egy hajóútra. A Serengetiben a Melia tényleg ötcsillagos szálloda, nagyon új és rajtunk kívül még 3 család volt akkor éppen ott, úgyhogy megkülönböztetett figyelmet kaptunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mint ahogy Philippe-t is, aki a sofőrünk volt a 4 nap alatt, nagyon profi és kedves volt és még a humora is remek volt. - T. család

Az út remekül sikerült, nem volt semmilyen fennakadás.Köszönöm a szervezést! - R. László

A sivatagi túrák és a partnerek segítőkészsége, kedvessége tetszett legjobban. - G. Judit

Változatos tájképek, baobabfák, és rengeteg kókuszolaj. Számomra ez Madagaszkár. - Név nélkül

Röviden: minden teljesen rendben volt, az idegenvezetővel abszolút meg voltunk elégedve! Legérdekesebb: közvetlen közelről megfigyelni a frissen levadászott zebra tetemmel birkózó oroszlán. Ami biztos, hogy vissza fogunk menni, mert ezt meg kell ismételni!!!! - Dr. Sz. Zsolt

Flejthetetlen utazásban volt részünk! Afrika egy új arccal mutatkozott be számunkra, ami közelebb hozott minket az afirkai kultúrához, és az afrikai emberekhez! - István és Ildikó

Egy életre szóló élmény volt, köszönöm, hogy itt lehettem! - K. Erika

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Utazási Irodánk a Magyar Utazásszervezők Országos Szövetségének és az Afrikai Utazási és Turisztikai Szövetségnek is tagja
Bezár