Társoldalak: www.afrikaexpo.hu | www.balletcamara.com youtube | facebook | English website

Incentív

Afrika? Megéri!
Exkluzív és kreatív jutalomutak Afrika több országába, szakértő szervezéssel!
 
Az Utazz Afrikába Utazási Iroda a világon egyedülálló, szakértők által összeállított programok alapján különleges incentív utazásokat kínál Afrika különböző országaiba. Ha cége valóban valami egyedivel kívánja meglepni munkatársait, egy felejthetetlen utazással, ahol megtapasztalhatják az utazás valódi, közös élményét, akkor irodánkban megtalálta a legjobb partnert. Afrikai utazásaink sikereinek biztosítéka az a több mint 10 éves nemzetközi Afrika-szakértői tapasztalat, amely lehetővé teszi a személyre szabott programok professzionális és színvonalas megszervezését.
 
Miért velünk szervezze következő útját?
 • programjaink a világon egyedülállóak velünk olyan országokba és programokra juthat el, amelyekre más utazásszervezővel nem lehet (tradicionális birkózómeccs; szelleműző szertartás; találkozás vallási vezetőkkel és misztikus szerzetesekkel;bepillantás törzsi falvak valódi életébe; dob-és tánctanulás a legkiválóbb előadóművészektől stb.)
 • kreatív csapatunk és a programok széles tárháza lehetővé teszi, hogy az utat a legapróbb részletekig
 • az Ön elképzelése mentén tervezzük meg
 • mi keressük fel Önt irodájukban, hogy még kényelmesebb legyen az együttműködés
 • útjaink során személyre szabott ajándékokkal kedveskedünk a résztvevők számára
 • (névvel ellátott ékszerek, fafaragványok, homokképek)
 • az egzotikus utazások előnye, hogy a komfortzónából való kilépés és az új, merőben más ismeretek
 • és tapasztalatok jobb és eredményesebb csapatmunkát segítenek elő, a résztvevők jobban megismerik
 • egymást
 • irodánk Felelősségteljes Turisztikai Szolgáltató, számos munkahelyet teremt Afrikában, továbbá
 • fontosnak tartja a helyi közösségek és hagyományőrző tevékenységek támogatásátk számára    
 
SZENEGÁL
Magyar nyelvű csoportkíséréssel
 
 
Szenegál jelmondata a Teranga, melynek jelentése: vendégszeretet. Találó és igaz jelző ez Szenegálra, erre a kellemes éghajlattal bíró, békés nyugat-afrikai országra. Szenegál kezdő Afrika-utazóknak és családosoknak is jó választás, mivel nincs kötelező oltás, az úthálózat pedig jó, kényelmesen lehet utazni. Nagyszerű gasztronómia, kiemelkedő tánc- és zenei kultúra jellemzi.
 
Szenegálról dióhéjban:
 
A Magyarországnál két és félszer nagyobb alapterületű nyugat-afrikai ország a térség legfontosabb folyójáról, a Szenegálról kapta nevét. Északról Mauritánia, keletről Mali, délről Guinea és Bissau-Guinea határolja, míg nyugaton Gambia ékelődik az ország testébe. 1960-ban nyerte el függetlenségét Franciaországtól, azóta belpolitikai stabilitás és jó közbiztonság jellemzi a demokratikus államot. A közel 14 milliós ország fővárosa Dakar, hivatalosa nyelve a francia. Legelterjedtebb nyelvjárások a wolof, a serer, és a peul. Pénzneme a szenegáli frank (cfa).
 
      
 
Ízelítőül Programjaink közül: Városnézés Dakarban; Madárles és ebéd egy szigeten a Saloum Delta Nemzeti Parkban;  pihenés az Atlanti-óceán partján; dob- és tánctanulás; afrikai zenés est; vadles a Bandia Vadasparkban; Rózsaszín- tó és óriás buggyzás homokdűnék között; Gorée Sziget és Szenegál páratlan művészeti csodái; halvacsorák az óceán partján...
 
Incentív plusz programok:
 • Rally a homokdűnék között: Közös buggyzás, quadolás és verseny homokdűnék és baobab fák között. Egy peul etnikumú falu meglátogatása, ahol mi ajándékozunk meg élménnyel a helyi gyerekeket azzal, hogy körbevisszük őket járgányainkon!
 • Ősi ritmusok és tánc: a patinás Szenegáli Nemzeti Táncszínház, a SORANO szólótáncosai csak miattunk érkeznek, hogy dob- és táncórát tartsanak nekünk. A táncóra élő zene mellett zajlik, a dobórára mindenkinek külön dobot hoznak, így közösen élhetjük át a ritmusok okozta boldogság érzetet. A workshopok után hagyományőrző előadásukat csodáljuk meg, amelyet közös ünneplés követ.
 • Az afrikai hárfa varázsa: Cisco az afrikai hárfa, azaz kora nagymestere, és köztiszteletben álló személy, úgynevezett történetmesélő azaz griot. Cisco felkérésünkre érkezik, csak csoportunknak játszik, bemutatóját finom koktélok és borok mellett élvezhetjük, miközben ő a hangszer történetéről és a dalok jelentéséről beszél.
 • Ünneplőre fel! A piacon válogatunk az ezerféle textilből, majd a szabónál helyi szabásminta alapján ünnepi öltözetet készítettünk. Az út során, például amikor vallási vezetőkkel találkozunk, a férfiak fényes anyagú bubu-t, a nők elegáns hosszú szoknyát, fejkendőt öltenek, amelyet helyi asszonyok kötnek meg nekünk.
 • Óriás languszta – vagy homárvacsora az Atlanti-óceán partján
    
 
TANZÁNIA - több, mint szafari
Igény szerint magyar nyelvű csoportkíséréssel
 
Tanzánia az állatok kedvelőinek és a szafarik szerelmeseinek páratlan utazási célja. Sehol máshol a Földön nem látható annyi gnú, zebra és antilop, mint itt. Bátran ajánljuk családosoknak is az ország felfedezését. Útjainkat az év bármely szakában, az Ön által választott időpontban, az Ön által megadott létszámra tervezzük meg.
 
Tudnivalók Tanzániáról:
Tanzánia Magyarországnál több mint tízszer nagyobb ország Kelet-Afrika indiai-óceáni partvidékén. Az ország két szövetségi állama egykor brit mandátumterület volt: Tanganyika 1961-ben nyerte el függetlenségét és 1964-ben egyesült Zanzibárral. Felszínének zömét a Kelet-afrikai-magasföld hullámos szavannája uralja. A fennsíkból északon hatalmas vulkánok emelkednek ki, amelyek közül a Kilimandzsáró hegység csúcsa, a Kibo egész Afrika legmagasabb pontja. Tanzánia változatos földrajzi jellemzői változatos éghajlati feltételekkel párosulnak. A fennsíkokra a trópusi éghajlat jellemző, sok részén elég hűvösek az éjszakák. Az Indiai-óceán partszakaszán forró, párás, trópusi a klíma, amit némiképp enyhít a tenger közelsége. Az ország északkeleti hegyi lankáin azonban szinte egész évben mérsékelt az időjárás.
 
Ízelítőül Programjaink közül: Szafari a Serengeti Nemzeti Parkban; szafari a Ngorongoro kráterben; maszáj falu látogatás; Eyasi-tó; Manyara-tó látogatás; városnézés Arushában; zanzibári üdülés...
 
Incentív programok:
 • Tábortűz és maszáj tánc: Tábortűz mellett egy maszáj falu fiatal harcosainak és lányainak tánca. Mivel falujuk egyáltalán nem esik a szokásos turista útvonalakra, így valóban őszinte és hagyományos táncukban gyönyörködhetünk.
 • Datogák és hadzabék földjén: Vadászat a vadászó-gyűjtögető életmódot folytató hadzabe népcsoport tagjaival, majd a zsákmányt együtt sütjük meg, szabadtűzön. 
 • A Big Five nyomában: Exkluzív gyorstalpaló vadnyom követő kurzus a Serengeti Nemzeti Park vadőrjeivel
 • Ékszerkészítés maszáj asszonyokkal
 • Csónakázás az Eyasi-tavon
 
 
 
UGANDA - Gorillák és csimpánzok földje
Angol nyelvű szakértő idegenvezetéssel
 
Eredjen ezüsthátú gorillák nyomába a Bwindi Áthatolhatatlan Erdőbe! Raftingoljon a Níluson, gyönyörködjön elefántokban, vízilovakban, az erdő ezerféle madaraiban! Uganda páratlan úti cél lehet azok számára, akiket az afrikai kontinens flórája és faunája érdekel.
 
Ízelítőül: Impalák és zebrák nyomában a természet ösvényén a Mburo-tó Nemzeti Parkban; Madárvilág a Busharasziget áborban, a Bunyonyi-tavon; találkozás hegyi gorillákkal; Szafari az Erzsébet Királynő Nemzeti Parkban;Csimpánztúra a Kibale Erdő Nemzeti Parkban; Murchison- vízesés; Rafting a fehér Níluson és quad-túra…
 
Incentív programok:
 • A nagy ezüsthátú nyomában: Az UNESCO által is a világörökség részévé nyilvánított Bwindi Áthatolhatatlan Erdő Nemzeti Park a világon az egyik hely, ahol a veszélyeztetett ezüsthátú gorillák láthatóak. Naponta csak 30 turista kap különleges engedélyt, hogy a fegyverekkel felszerelkezett vadőrök karéjában meglátogassák az erdőben élő 4 családot, akik közvetlen közelében egy teljes órát tölthetnek el a vadonban.
 • Erdei lodgeok, saját vadőrök: mivel Ugandában a legtöbb erdei szállás és lodge kis befogadó kapacitású, a csoport létszámától függően vannak olyan helyszínek, ahol a szálláson csak és kizárólag a csoport lesz jelen.
 • A szafarik, csimpánz és gorilla lesek során a csoporttal saját vadőrök foglalkoznak.
 
MADAGASZKÁR - a nyolcadik kontinens
Magyar nyelvű idegenvezetéssel
 
Nem csoda, hogy Madagaszkárt a nyolcadik kontinensként emlegetik, a tájak, kultúrák és vadvilág változatossága lenyűgöző a szigeten. Sétáljon baobab fa erdőben, ismerje meg Madagaszkár endemikus állatait, ízlelje meg a zebu húst, töltődjön fel Madagaszkár paradicsomi üdülőhelyein!
 
Ízelítőül: Antananarivo; makik a Ranomafana Nemzeti Parkban; Isalo Nemeti Park; indrik az Andasibe Nemzeti Parkban; a varázslatos Ifaty Beach…
 

 
Ajánlatunkat kérjük, kérje e-mailben vagy telefonon!
 


Hírlevél

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Kapcsolat

Kérdése, kérése van? Hívjon bennünket vagy írjon nekünk!

Szilasi Ildikó Hermina
Afrika-szakértő, ügyvezető
+36205410757

www.utazzafrikaba.hu

Név:
E-mail:
Kérdés/megjegyzés:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket