Társoldalak: www.afrikaexpo.hu | www.balletcamara.com youtube | facebook | English website

Szilveszteri körutazás Szenegálban

Ország: Szenegál
Következő időpont: 2018. december 27. - 2019. január 06.
Időtartam: 10 nap/ 9 éj
Létszám: Garantált indulás

Tudnivalók és árak

  Részvételi díj 
 
Helyszínen fizetendő

Összesen  Repülőjegy
Ár egy főre értendő
1000 EUR
540 EUR
 
1540 EUR 
 
kb. 145.000 ft illetékkel 
 
A részvételi díj és az egyágyas felár forintban történő befizetése esetén a befizetés napján az OTP valuta eladási árfolyama az irányadó!
 
Javasolt költőpénz: kb. 150-200 EUR/fő. Ajándékvásárlás, étel-és italfogyasztás, költőpénz.
Egyágyas felár: 170 EUR/ fő
 
Részvételi díj és helyszínen fizetendő tartalmazza: Részvételi díj és helyszínen fizetendő tartalmazza: összes transzfert, félpanziót az európai normák szerint *** és ****-nak megfelelő szálláshelyeken (reggelit és legtöbbször vacsorát,vagy ebédet). Utazást bérelt kisbusszal az út teljes ideje alatt, útdíjakkal és üzemanyaggal, a parkok, múzeumok belépőit, az útleírásban részletezett összes programot, a sofőr és a helyi vezetők díjait, a magyar nyelvű csoportkísérést, a különleges szilveszter éj programot és menüt, valamint a szervezést.
 
Részvételi díj és helyszínen fizetendő nem tartalmazza: a további, igény szerinti étkezést, az útleírásban nem részletezett programokat, a borravalókat, valamint a biztosítást, amely irodánkban is megköthető.
 
Fizetési feltételek:
A jelentkezés e-mailben történő megerősítése után 400 EUR előleg a jelentkezést követő 72 órán belül fizetendő. A jelentkezéssel együtt szerződéskötésre is sor kerül. A fennmaradó rész: 600 EUR 2018. november 27-ig fizetendő. A helyszínen fizetendő díj, 540 EUR, 2018. december 28.-án Dakarban fizetendő.
 
Útlemondási feltételek:
Ha az utas az utazás megkezdése előtti 60 napon belül, de az utazás megkezdésének napját megelőző legfeljebb 7 napokon belül a szerződéstől eláll, illetve hatósági elutasítás (útlevél, vízum) miatt nem vehet részt az utazáson, vagy a foglalást lényegesen módosítja, akkor a részvételi díj összegének alapján az alábbi kártalanítást kell bánatpénzként megfizetnie: -60 -35 napon kívül a részvételi díj 25%-a -35 -15. nap a részvételi díj 50%-a -14 -7. nap a részvételi díj 80%-a Az utazást megelőző 6-0 nap időtartamában történő visszalépés vagy módosítás esetén az utas a rész-vételi díj teljes egészét, azaz 100%-át fizeti meg bánatpénzként. A fizetendő bánatpénzt az utazzafrikaba.hu jogosult levonni az utasnak visszajáró részvételi díj összegéből. A szervező fenntartja magának a jogot a program visszamondására, ebben az esetben a teljes befizetett összeget visszatéríti.
 
 
A SZÁLLÁSOKRÓL:
 
Hotel Cafe de Rome- itt két éjt fogunk tölteni - az európai normák szerint ***-nak megfelelő szálláshely.
Elegáns business hotel Dakar történelmi belvárosában, saját étteremmel, bárral, és casinoval. Az étterem Dakar egyik legjobbjának számít. Előnyös, központi elhelyezkedése miatt beszélik, hogy mielőtt Macky Sall miniszterelnök lett, a Cafe de Rome teraszán fogyasztotta el reggeli kávéját. 
 
 
 
  
 
 
Hotel Cap Saint-Louis - itt három éjt fogunk tölteni- az európai normák szerint ***-nak megfelelő szálláshely.
A nagy kültéri medencével és trópusi növényparkkal rendelkező hotel a Barbarie földnyelv legszélén, közvetlenül az Atlanti-óceán partján található. A szobák hangulatos, kör alapú, autentikus afrikai bungalókban találhatóak. A háromfogásos menű ételek nagyon ízletesek, s bár a szenegáli gasztronómiában a levesek nem jellemzőek, itt nagyon finom zöldséglevest is szoktunk kapni.
 
  
 
 
Szállásunk Saly üdülővárosban, itt négy éjt fogunk tölteni!
Framissima Palm Beach- az európai normák szerint ****-nak megfelelő szálláshely. 
Minden kényelemmel, svédasztalos reggelivel és vacsorával ellátott hotel, több felnőtt és gyerekmedencével, ingyenes katamarán kipróbálási lehetőséggel és teniszpályával, szórakoztató központtal, önköltséges spa részleggel, fitness teremmel. 
 
 
 
  
 
Közlekedés: Utazásunk teljes időtartama alatt jó állapotú klimatizált autóbuszok állnak rendelkezésünkre, tapasztalt sofőrrel.
 
Figyelem! Szenegálban kötelező oltás nincs, viszont malária megelőzésére a Malarone gyógyszer szedése javasolt, amit az utazás előtt 1 nappal kell megkezdeni, és utazás után még 7 napig kell szedni, naponta egyszer. A szükséges 2 doboz Malarone tabletta ára kb. 20.000 Ft. 
 
Idegenvezetés: 
 
Szilasi Ildikó Hermina Afrika-szakértő, antropológus, kulturális örökségvédelmi menedzser. 2002 óta foglalkozik Afrikával. A kontinensen 5 évet töltött el, és 23 országban járt. Szenegál az egyik kedvenc afrikai országa, ahová 2008 óta rendszeresen visszatér, és ahová több csoportot kísért. A murid vallásról, a szenegáli birkózásról és a szenegáli halászatról több kulturális- ismeretterjesztő cikket publikált. Ildikó angolul és franciául is felsőfokon beszél. Kedvenc helyei, témái Szenegálban: szenegáli zene és tánc; hagyományőrző tánccsoportok; Saint-Louis; Mbour.
 
  
 
Csoportkísérő:
 
Kiss Virág Afrika szerelmese évek óta, és felsőfokon beszéli a francia nyelvet. Több évet dolgozott a Magyar-Afrika Társaságnál, többek között Ugandában, Kongóban, Guineában, és Szenegálban járt.
 
Az utazás után az Afrika-szakértő Szilasi Ildikó által vezetett utazási iroda saját publikálású cikkeiből, tanulmányaiból egy válogatást küld át az utastársaknak, amely segít abban, hogy Szenegálban szerzett ismeretanyagaikat elmélyítsék, emlékezetben tartsák. 
 
Jelentkezés folyamatosan lehetséges Szilasi Ildikó Hermina Afrika-szakértőnél, antropológusnál az alábbi elérhetőségeken:
info@utazzafrikaba.hu
+36205410757Ossza meg ismerőseivel:
Hírlevél

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Incentív út Szeneg… »

Kapcsolat

Kérdése, kérése van? Hívjon bennünket vagy írjon nekünk!

Szilasi Ildikó Hermina
Afrika-szakértő, ügyvezető
+36205410757

www.utazzafrikaba.hu

Név:
E-mail:
Kérdés/megjegyzés:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket