Társoldalak: www.afrikaexpo.hu | www.balletcamara.com youtube | facebook | English website

Szilveszter és körutazás Szenegálban

Ország: Szenegál
Következő időpont: 2017. december 28. - 2018. január 07.
Időtartam: 10 nap/ 9 éj
Létszám: GARANTÁLT INDULÁS - még lehet jelentkezni!

Tudnivalók és árak

  Részvételi díj 
 
Helyszínen fizetendő

Összesen  Repülőjegy
Ár egy főre értendő
1000 EUR
450 EUR
 
1450 EUR 
 
145.000 ft!
 
 
A részvételi díj és az egyágyas felár forintban történő befizetése esetén a befizetés napján az OTP valuta eladási árfolyama az irányadó!
 
Javasolt költőpénz: kb. 150-200 EUR/fő. Ajándékvásárlás, étel-és italfogyasztás, költőpénz.
Egyágyas felár: 100 EUR/ fő
 
Részvételi díj és helyszínen fizetendő tartalmazza: összes transzfert, félpanziót az európai normák szerint 3*-nak megfelelő szálláshelyeken (reggelit és legtöbbször vacsorát,vagy ebédet) . Félpanziót, utazást bérelt kisbusszal az út teljes ideje alatt, útdíjakkal és üzemanyaggal, a parkok, múzeumok belépőit, az útleírásban részletezett összes programot, a sofőr és a helyi vezetők díjait, a magyar nyelvű csoportkísérést, valamint a szervezést.
 
Részvételi díj és helyszínen fizetendő nem tartalmazza: a további, igény szerinti étkezést, az útleírásban nem részletezett programokat, a borravalókat, valamint a biztosítást, amely irodánkban is megköthető.
 
Fizetési feltételek:
A jelentkezés e-mailben történő megerősítése után 400 EUR előleg a jelentkezést követő 72 órán belül fizetendő. A jelentkezéssel együtt szerződéskötésre is sor kerül. A fennmaradó rész: 600 EUR 2017. november 28-ig fizetendő. A helyszínen fizetendő díj, 450 EUR, 2017. december 29.-án Dakarban fizetendő.
 
Útlemondási feltételek:
Ha az utas az utazás megkezdése előtti 60 napon belül, de az utazás megkezdésének napját megelőző legfeljebb 7 napokon belül a szerződéstől eláll, illetve hatósági elutasítás (útlevél, vízum) miatt nem vehet részt az utazáson, vagy a foglalást lényegesen módosítja, akkor a részvételi díj összegének alapján az alábbi kártalanítást kell bánatpénzként megfizetnie: -60 -35 napon kívül a részvételi díj 25%-a -35 -15. nap a részvételi díj 50%-a -14 -7. nap a részvételi díj 80%-a Az utazást megelőző 6-0 nap időtartamában történő visszalépés vagy módosítás esetén az utas a rész-vételi díj teljes egészét, azaz 100%-át fizeti meg bánatpénzként. A fizetendő bánatpénzt az utazzafrikaba.hu jogosult levonni az utasnak visszajáró részvételi díj összegéből. A szervező fenntartja magának a jogot a program visszamondására, ebben az esetben a teljes befizetett összeget visszatéríti.
 
A szállások:
Hotel Baraka, Dakar - az európai normák szerint 3*-nak megfelelő szálláshely.
Takaros hotel Dakar belvárosában. Az európaiak által kedvelt kerületben elterülő szállodától pár méterre több étterem, bevásárlóközpont is működik. http://www.hotelbaraka.com/
 
Hotel Faidherbe, Dakar- az európai normák szerint 3*-nak megfelelő szálláshely.
Patinás, történelmi nevet viselő szálloda Dakar belvárosában, néhány perc sétára a Hotel Barakától.
 
Hotel Grazia Maria, Saly - az európai normák szerint 3*-nak megfelelő szálláshely.
Barátias jellegű hotel medencével, bárral, étteremmel és wifi hozzáféréssel, mindössze 200 méterre az Atlanti-óceántól. Hotel Grazia Maria
 
Hotel le Warang - az európai normák szerint 3*-nak megfelelő szálláshely Warang településen, az Atlanti-óceán partján. Hotel le Warang

Hotel Cap Saint-Louis, Saint-Louis - az európai normák szerint 3*-nak megfelelő szálláshely.
Családias jellegű, nagy kültéri medencével és trópusi növényparkkal rendelkező hotel a Barbarie földnyelv legszélén, közvetlenül az Atlanti-óceán partján, ahol a három fogásos ízletes vacsorát ünneplőbe öltözött pincérek szolgálják fel,és ahol mindig kellemes zene szól. A szobák kör alapú, autentikus afrikai bungalókban találhatóak.
   
  
Közlekedés: Utazásunk teljes időtartama alatt jó állapotú klimatizált autóbuszok állnak rendelkezésünkre, tapasztalt sofőrrel.
 
Figyelem! Szenegálban kötelező oltás nincs, viszont malária megelőzésére a Malarone gyógyszer szedése javasolt, amit az utazás előtt 1 nappal kell megkezdeni, és utazás után még 7 napig kell szedni, naponta egyszer. A szükséges 2 doboz Malarone tabletta ára kb. 20.000 Ft. 
 
Idegenvezetés: Az idegenvezetést közösen, illetve felváltva Szilasi Ildikó Afrika-szakértő, antropológus és Muk Nikoletta biztosítja.

Szilasi Ildikó Hermina Afrika-szakértő, antropológus, kulturális örökségvédelmi menedzser. 2002 óta foglalkozik Afrikával. A kontinensen 5 évet töltött el, és 23 országban járt. Szenegál az egyik kedvenc afrikai országa, ahová 2008 óta rendszeresen visszatér, és ahová több csoportot kísért. A murid vallásról, a szenegáli birkózásról és a szenegáli halászatról több kulturális- ismeretterjesztő cikket publikált. Ildikó angolul és franciául is felsőfokon beszél. Kedvenc helyei, témái Szenegálban: szenegáli zene és tánc; hagyományőrző tánccsoportok; Saint-Louis; Mbour.
 
Muk Nikoletta képzett idegenvezető, telepített idegenvezetőként Törökországban, Görögországban dolgozott humazosabb ideig. Az Utazz Afrikába Utazási Iroda munkájában és az Afrika Expo és Vásár szervezésében 2015 óta vesz részt. Kedvenc helyei Szenegálban: a Rózsaszín-tó, a textilpiac  és Saint- Louis városa. Előszeretettel vásárol és varrat magának szenegáli ruhákat a helyi piacokon. 
 
Az utazás után az Afrika-szakértő Szilasi Ildikó által vezetett utazási iroda saját publikálású cikkeiből, tanulmányaiból egy válogatást küld át az utastársaknak, amely segít abban, hogy Szenegálban szerzett ismeretanyagaikat elmélyítsék, emlékezetben tartsák. 
 
Jelentkezés folyamatosan lehetséges Szilasi Ildikó Hermina Afrika-szakértőnél, antropológusnál az alábbi elérhetőségeken:
info@utazzafrikaba.hu
+36205410757Ossza meg ismerőseivel:
Hírlevél

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Kapcsolat

Kérdése, kérése van? Hívjon bennünket vagy írjon nekünk!

Szilasi Ildikó Hermina
Afrika-szakértő, ügyvezető
+36205410757

www.utazzafrikaba.hu

Név:
E-mail:
Kérdés/megjegyzés:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket