Társoldalak: www.afrikaexpo.hu | www.balletcamara.com youtube | facebook | English website

Szenegál varázslatos világa 2018 március

Ország: Szenegál
Következő időpont: 2018. március 29. - április 08.
Időtartam: 10 nap/ 9 éj
Létszám: 6 főtől

Tudnivalók és árak

KÖLTSÉGEK
 
Részvételi díj 
 
 
Helyszínen fizetendő
 
 
 
 
Összesen fizetendő Repülőjegy
1000 EUR/fő 450 EUR/fő
 
1450 EUR/fő
 
 
 
kb. 145.000 forint/ fő illetékkel (figyelem! a repülőjegy ára a megvásárlás napjáig változhat!)
 
 
A részvételi díj és az egyágyas felár forintban történő befizetése esetén a befizetés napján az OTP valuta eladási árfolyama az irányadó!
 
Javasolt költőpénz: kb. 150-200 EUR/fő. Ajándékvásárlás, étel-és italfogyasztás, költőpénz.
Egyágyas felár alacsonyabb kategóriás szállás választása esetén: 100 EUR/ fő
Magasabb kategóriás szállás felár, 4 éj a Hotel Neptun 5 csillagos szállodában Salyban: 124 EUR/ fő, egyágyas szoba esetén 164 EUR/ fő
 
Részvételi díj és helyszínen fizetendő tartalmazza: összes transzfert, félpanziót a választott szálláshelyeken (reggelit és legtöbbször vacsorát,vagy ebédet). Utazást jó állapotban lévő, klímás, kényelmes bérelt kisbusszal az út teljes ideje alatt, útdíjakkal és üzemanyaggal, a parkok, múzeumok belépőit, az útleírásban részletezett összes programot, a sofőr és a helyi vezetők díjait, a magyar nyelvű csoportkísérést, valamint a szervezést.
 
Részvételi díj és helyszínen fizetendő nem tartalmazza: a további, igény szerinti étkezést, az útleírásban nem részletezett programokat, a borravalókat, valamint a biztosítást, amely irodánkban is megköthető.
 
Fizetési feltételek:
A jelentkezés e-mailben történő megerősítése után 400 EUR előleg a jelentkezést követő 72 órán belül fizetendő. A jelentkezéssel együtt szerződéskötésre is sor kerül. A fennmaradó rész: 600 EUR az utazás megkezdése előtt egy hónappal fizetendő. A helyszínen fizetendő díj, 450 EUR megérkezés másnapján Dakarban fizetendő.
 
Útlemondási feltételek:
Ha az utas az utazás megkezdése előtti 60 napon belül, de az utazás megkezdésének napját megelőző legfeljebb 7 napokon belül a szerződéstől eláll, illetve hatósági elutasítás (útlevél, vízum) miatt nem vehet részt az utazáson, vagy a foglalást lényegesen módosítja, akkor a részvételi díj összegének alapján az alábbi kártalanítást kell bánatpénzként megfizetnie: -60 -35 napon kívül a részvételi díj 25%-a -35 -15. nap a részvételi díj 50%-a -14 -7. nap a részvételi díj 80%-a Az utazást megelőző 6-0 nap időtartamában történő visszalépés vagy módosítás esetén az utas a rész-vételi díj teljes egészét, azaz 100%-át fizeti meg bánatpénzként. A fizetendő bánatpénzt az utazzafrikaba.hu jogosult levonni az utasnak visszajáró részvételi díj összegéből. A szervező fenntartja magának a jogot a program visszamondására, ebben az esetben a teljes befizetett összeget visszatéríti.
 
A SZÁLLÁSOKRÓL:
 
Hotel Baraka, Dakar, itt két éjt fogunk tölteni - az európai normák szerint 3*-nak megfelelő szálláshely.
Takaros hotel néhány perc sétára a Sandaga piactól és a Függetlenség terétől. Az európaiak által kedvelt kerületben elhelyezkedő szállodától pár méterre több étterem, bevásárlóközpont, európai jellegű bolt is működik. A kényelmes méretű szobákban klíma, és plazma tv is működik. A szobák többsége terasszal ellátott, mely érdekes kilátást nyújt Dakar zsibongó belvárosi részére. www.hotelbaraka.com
Hotel Cap Saint-Louis - itt három éjt fogunk tölteni- az európai normák szerint 3*-nak megfelelő szálláshely.
Nagy kültéri medencével és trópusi növényparkkal rendelkező hotel a Barbarie földnyelv legszélén, közvetlenül az Atlanti-óceán partján, ahol a három fogásos ízletes vacsorát pincérek szolgálják fel,és ahol mindig kellemes zene szól. A szobák hangulatos, kör alapú, autentikus afrikai bungalókban találhatóak. Az étel nagyon ízletes, bár a szenegáli gasztronómiában a levesek nem jellemzőek, itt nagyon finom zöldséglevest is szoktunk enni.
 
Szállásaink Salyban választási lehetőséggel, itt négy éjt fogunk tölteni!
 
4 éj Salyban alacsonyabb kategóriás szállással:
Hotel Grazia Maria, Saly - az európai normák szerint 3*-nak megfelelő szálláshely.
Barátias jellegű hotel kisméretű medencével, bárral, étteremmel és wifi hozzáféréssel, mindössze 200 méterre az Atlanti-óceántól, mindössze 15 szobával. A tulajdonosnő, Madame Khady családias légkört teremt, ő maga főzi a vacsorát, 25 évet élt Olaszországban, így a szenegáli ízvilág mellett az európait is tökéletesen kielégíti. A frissen fogott tengeri halak és vinegrettek nagy szakértője. Hotel Grazia Maria
 
4 éj Salyban magasabb kategóriás szállással:
Hotel Neptune, Saly- az európai normák szerint 5*-nak megfelelő szálláshely. 
Minden kényelemmel, svédasztalos reggelivel és vacsorával ellátott hotel, 400 nm-es fűtött medencével, teljes komforttal, néhány kilométerre a Hotel Grazia Maria szállástól. A reggeli és vacsora is svédasztalos rendszerben kerül felszolgálásra.
Magasabb kategóriás szállás felár: 124 EUR/ fő, egyágyas szoba esetén 164 EUR/ fő
 
 
 
Közlekedés: Utazásunk teljes időtartama alatt jó állapotú klimatizált autóbusz áll rendelkezésünkre, tapasztalt, megbízható sofőrrel, akik már többször végigjárták velünk itinerünket. 12 főtől már 21 fős kisbuszt bérlünk, így kényelmesen utazunk. A szenegáli közlekedési szabályok értelmében a busz belsejében csak kézipoggyász, nagyobb méretű poggyász a busz tetején szállítható. A szállásokra történő megérkezéskor, és a szállások elhagyásakor a buszsofőr és helyi személyzet segítenek a csomagok fel és lehelyezésében.
 
Figyelem! Szenegálban kötelező oltás nincs, viszont malária megelőzésére a Malarone gyógyszer szedése javasolt, amit az utazás előtt 1 nappal kell megkezdeni, és utazás után még 7 napig kell szedni, naponta egyszer. A szükséges 2 doboz Malarone tabletta ára kb. 20.000 Ft.
 
Az Ön idegenvezetője:
Szilasi Ildikó Hermina Afrika-szakértő, antropológus, kulturális örökségvédelmi menedzser. 2002 óta foglalkozik Afrikával. A kontinensen 5 évet töltött el, és 23 országban járt. Több tucat kiállítást, cikket és két könyvet publikált Afrikáról. Többek között a 2009-es Kongó- Torday Emil nyomában és a 2012-es Angola- Magyar László nyomában expedíciók vezetője. Szenegál az egyik kedvenc afrikai országa, ahová 2008 óta rendszeresen visszatér, és ahová számos alkalommal kísért már csoportot. 2015-ben Szenegálba házasodott, ő Magyarország Tiszteletbeli Külgazdasági Tanácsosa Szenegálban. Ildikó angolul és magyar felső, spanyolul középfokon beszél, és érti valamelyest a wolof (Szenegál) és a lingala (Kongó) nyelveket is. Djembe dobon és balafonon is játszik. Kedvenc helyei, témái Szenegálban: szenegáli zene és tánc; szellemi kulturális örökségvédelem; Saint-Louis történelmi városrésze; hagyományos művészet Afrikában. Ildikó, az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítója egyben a Ballet Camara Hagyományőrző Tánccsoport menedzsere, a Kultúrafrika Alapítvány Elnöke, a Magyar-Afrika Társaság tagja, és az Afrika Expo és Vásár alapító-főszervezője.
 
 
 
 
Az utazás után az utazási iroda saját publikálású cikkeiből, tanulmányaiból egy válogatást küld az utastársaknak, mely segít abban, hogy Szenegálban szerzett ismeretanyagaikat elmélyítsék, emlékezetben tartsák.
 
Jelentkezés folyamatosan lehetséges Szilasi Ildikónál az alábbi elérhetőségeken:
info@utazzafrikaba.hu
+36205410757Ossza meg ismerőseivel:
Hírlevél

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Incentív út Szeneg… »

Kapcsolat

Kérdése, kérése van? Hívjon bennünket vagy írjon nekünk!

Szilasi Ildikó Hermina
Afrika-szakértő, ügyvezető
+36205410757

www.utazzafrikaba.hu

Név:
E-mail:
Kérdés/megjegyzés:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket