Társoldalak: www.afrikaexpo.hu | www.balletcamara.com youtube | facebook | English website

Szenegál varázslatos világa

Ország: Szenegál
Következő időpont: 2018. március 29. - április 08.
Időtartam: 10 nap/ 9 éj
Létszám: Garantált indulás!!!

Tudnivalók és árak

KÖLTSÉGEK
 
Részvételi díj 
 
 
Helyszínen fizetendő
 
 
 
 
Összesen fizetendő Repülőjegy
1000 EUR/fő 540 EUR/fő
 
1540 EUR/fő
 
 
 
152.400  ft/ fő illetékkel!
 
 
A részvételi díj és az egyágyas felár forintban történő befizetése esetén a befizetés napján az OTP valuta eladási árfolyama az irányadó!
 
Javasolt költőpénz: kb. 150-200 EUR/fő. Ajándékvásárlás, étel-és italfogyasztás, költőpénz.
Egyágyas felár: 170 EUR/ fő
 
Részvételi díj és helyszínen fizetendő tartalmazza: összes transzfert, félpanziót a választott szálláshelyeken (reggelit és legtöbbször vacsorát,vagy ebédet). Utazást jó állapotban lévő, klímás, kényelmes bérelt kisbusszal az út teljes ideje alatt, útdíjakkal és üzemanyaggal, a parkok, múzeumok belépőit, az útleírásban részletezett összes programot, a sofőr és a helyi vezetők díjait, a magyar nyelvű csoportkísérést, valamint a szervezést.
 
Részvételi díj és helyszínen fizetendő nem tartalmazza: a további, igény szerinti étkezést, az útleírásban nem részletezett programokat, a borravalókat, valamint a biztosítást, amely irodánkban is megköthető.
 
Fizetési feltételek:
A jelentkezés e-mailben történő megerősítése után 400 EUR előleg a jelentkezést követő 72 órán belül fizetendő. A jelentkezéssel együtt szerződéskötésre is sor kerül. A fennmaradó rész: 600 EUR az utazás megkezdése előtt egy hónappal fizetendő. A helyszínen fizetendő díj, 540 EUR megérkezés másnapján Dakarban fizetendő.
 
Útlemondási feltételek:
Ha az utas az utazás megkezdése előtti 60 napon belül, de az utazás megkezdésének napját megelőző legfeljebb 7 napokon belül a szerződéstől eláll, illetve hatósági elutasítás (útlevél, vízum) miatt nem vehet részt az utazáson, vagy a foglalást lényegesen módosítja, akkor a részvételi díj összegének alapján az alábbi kártalanítást kell bánatpénzként megfizetnie: -60 -35 napon kívül a részvételi díj 25%-a -35 -15. nap a részvételi díj 50%-a -14 -7. nap a részvételi díj 80%-a Az utazást megelőző 6-0 nap időtartamában történő visszalépés vagy módosítás esetén az utas a rész-vételi díj teljes egészét, azaz 100%-át fizeti meg bánatpénzként. A fizetendő bánatpénzt az utazzafrikaba.hu jogosult levonni az utasnak visszajáró részvételi díj összegéből. A szervező fenntartja magának a jogot a program visszamondására, ebben az esetben a teljes befizetett összeget visszatéríti.
 
A SZÁLLÁSOKRÓL:
 
Hotel Virage, Dakar- az európai normák szerint 3*-nak megfelelő szálláshely, a svédasztalos típusú reggeli, az étterem, a medence és a kert a hotel ****-os részlegéhez tartoznak, azokkal megegyező minőségűek!
Dakar egyik legjobb, legszebb partján helyezkedik el ez a Hotel, kényelmes szobákkal, két medencével, saját Atlanti-óceánparti partszakasszal várja vendégeit, mindössze 5 percre a Leopold Sedar Senghor repülőtérről. Utazásunk alatt a hotel ****-os részlegéhez tartozó éttermet, reggeli szolgáltatást, kertet, medencét fogjuk használni!
Hotel Cap Saint-Louis - az európai normák szerint 3*-nak megfelelő szálláshely.
Nagy kültéri medencével és trópusi növényparkkal rendelkező hotel a Barbarie földnyelv legszélén, közvetlenül az Atlanti-óceán partján, ahol a három fogásos ízletes vacsorát pincérek szolgálják fel,és ahol mindig kellemes zene szól. A szobák hangulatos, kör alapú, autentikus afrikai bungalókban találhatóak. Az étel nagyon ízletes, bár a szenegáli gasztronómiában a levesek nem jellemzőek, itt nagyon finom zöldséglevest is szoktunk enni.
 
 
 
Szállásunk Saly üdülővárosban
 
Framissima Palm Beach- az európai normák szerint ****-nak megfelelő szálláshely. 
Minden kényelemmel, svédasztalos reggelivel és vacsorával ellátott hotel, több felnőtt és gyerekmedencével, ingyenes katamarán kipróbálási lehetőséggel és teniszpályával, szórakoztató központtal, önköltséges spa részleggel, fitness teremmel. 
 
 
 
  
 
Közlekedés: Utazásunk teljes időtartama alatt jó állapotú klimatizált autóbusz áll rendelkezésünkre, tapasztalt, megbízható sofőrrel, akik már többször végigjárták velünk itinerünket. 12 főtől már 21 fős kisbuszt bérlünk, így kényelmesen utazunk. A szenegáli közlekedési szabályok értelmében a busz belsejében csak kézipoggyász, nagyobb méretű poggyász a busz tetején szállítható. A szállásokra történő megérkezéskor, és a szállások elhagyásakor a buszsofőr és helyi személyzet segítenek a csomagok fel és lehelyezésében.
 
Figyelem! Szenegálban kötelező oltás nincs, viszont malária megelőzésére a Malarone gyógyszer szedése javasolt, amit az utazás előtt 1 nappal kell megkezdeni, és utazás után még 7 napig kell szedni, naponta egyszer. A szükséges 2 doboz Malarone tabletta ára kb. 20.000 Ft.
 
Az idegenvezetőről: a túrát Muk Nikoletta vagy Szilasi Ildikó vezeti.
 
Muk Nikoletta képzett idegenvezető, többször vezetett túrát Szenegálba, telepített idegenvezetőként Törökországban, Görögországban dolgozott humazosabb ideig. Az Utazz Afrikába Utazási Iroda munkájában és az Afrika Expo és Vásár szervezésében 2015 óta vesz részt. Kedvenc helyei Szenegálban: a Rózsaszín-tó, a textilpiac és Saint- Louis városa. Előszeretettel vásárol és varrat magának szenegáli ruhákat a helyi piacokon.
 
Szilasi Ildikó Hermina Afrika-szakértő, antropológus, kulturális örökségvédelmi menedzser. 2002 óta foglalkozik Afrikával. A kontinensen 5 évet töltött el, és 23 országban járt. Szenegál az egyik kedvenc afrikai országa, ahová 2008 óta rendszeresen visszatér, és ahová számos alkalommal kísért már csoportot. Kedvenc helyei, témái Szenegálban: szenegáli zene és tánc; szellemi kulturális örökségvédelem; Saint-Louis történelmi városrésze; hagyományos művészet Afrikában. Ildikó, az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítója egyben a Ballet Camara Hagyományőrző Tánccsoport menedzsere, a Kultúrafrika Alapítvány Elnöke, a Magyar-Afrika Társaság tagja, és az Afrika Expo és Vásár alapító-főszervezője.
 
Az utazás után az utazási iroda saját publikálású cikkeiből, tanulmányaiból egy válogatást küld az utastársaknak, mely segít abban, hogy Szenegálban szerzett ismeretanyagaikat elmélyítsék, emlékezetben tartsák.
 
Jelentkezés folyamatosan lehetséges Szilasi Ildikónál az alábbi elérhetőségeken:
info@utazzafrikaba.hu
+36205410757Ossza meg ismerőseivel:
Hírlevél

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Kapcsolat

Kérdése, kérése van? Hívjon bennünket vagy írjon nekünk!

Szilasi Ildikó Hermina
Afrika-szakértő, ügyvezető
+36205410757

www.utazzafrikaba.hu

Név:
E-mail:
Kérdés/megjegyzés:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket